Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet láthatóan rosszul érinti. Mit tegyek?
Klasszikus lánykérés nem volt, inkább megbeszéltük, hogy házasodunk - majd mivel én kifejezetten a nagy felhajtás ellen voltam - rá egy hónappal szűk családi körben esküdtünk meg.
A férjem nagyon nem szeret ékszert hordani, így mondta, hogy ő gyűrűt se hordana, viszont meglepetésként nekem vett egyet.
A gyűrű szép, egyetlen "baja", hogy nagyon kiálló foglalatban van egy kő benne, ezért rendre beleakadtam ruhába, stb. Néhány "basszus, majdnem letéptem az ujjamat" kísérlet után levettem.
Egy darabig egy masnin lógott felakasztva.Tegnap találtam egy gyűrűs dobozt és eltettem, hogy takarításnál ne verjem le sokadszorra.
A férjem láthatóan elszontyolodott emiatt. A gyűrűt nem azért tettem el, amit jelképez, hanem azért, mert tényleg veszélyes hordani. Minden más, tőle kapott ékszert hordok (pl egy nagyon szép nyakláncot, azt két éve le se vettem).
Nem tudom mit tegyek, mert hordani nem szeretném (megtartanám mind a tíz ujjamat...), de őt megbántani sem.
Tud róla, hogy a veszélyessége miatt nem hordom a gyűrűt.
Szerintem viseld alkalmakkor. Szépen felöltözöl, elmentek vacsizni, felhúzod.
Mondjuk amúgy szokni is kell egy-egy új ékszert, amíg nem szoktál hozz, hogy ott van, persze beleakad mindenbe, aztán már automatikusan belekalkulálja az agyad a mozgásba.
Szerintem is meg lehet ezt úgy beszélni, hogy ne legyen szomorú, megbántott.
MESÉLD EL neki, hogy mennyire tetszik, mennyire szereted, őt is meg a gyűrűt is, mennyire meglepett vele, de fáj, ha beakad, és kisebbet könnyebben tudnál viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!