Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az másnak, ha 5 év után még nem vagyunk jegyesek? Különben is, mi közük hozzá?
16 voltam mikor összejöttünk a barátommal, most 21 vagyok. Sok lányt jegyeztek el mostanában körülöttem, akik jóval kevesebb ideje vannak együtt a barátjukkal. Ezzel nincs is semmi baj, csak néha meglepődöm az emberek reakcióin. "Hát nálatok hogyhogy nem volt még eljegyzés? Már ők is, meg ők is, meg ők is... ti még hogyhogy nem?" és meglepődött, elsápadt arcok mellé... komolyan mondom vicc az egész. :D
21 évesen egyáltalán nem érzem magam eléggé vénlánynak ahhoz, hogy ilyen meglepő legyen, h még mindig nem mentem hozzá. Egyébként sem azt tartom legfontosabbnak, h minél hamarabb gyűrű legyen az ujjamon. Tervezzük szépen sorban az összeköltözést, gyűjtögetést, saját házat, gyereket. Ezek a témák majdhogynem mindennaposak nálunk, néha szóba kerül az eljegyzés és az esküvő is. Ezek csak óvatosabban, mert mindketten meglepetést szeretnénk, ezt már évekkel ezelőtt megbeszéltük. De egyelőre még nem esedékes, mert mindketten suliba járunk.
Úgyhogy köszönöm szépen, nem kell értem annyira aggódni, hogy netán pártában maradok. :D A miénk egy őszinte kapcsolat, tervekkel, követelőzések nélkül, nem érzem magam "hátrányban" azokkal szemben, akik kisírták maguknak a gyűrűt (Nem általánosságban beszélek, konkrét esetekről, akiknek 20-21 évesen, távkapcsolatban az volt a legfontosabb, h gyűrű legyen az ujjukon és ezért módszeresen szekálták a barátjukat.), sőt.
De úgy látom, ma már csak a külsőségek számítanak és a dráma. Vagy én látom rosszul?
amig nem voltunk hazasok azt kerdezgettek na mikor lesz mar eljegyzes /eskuvo?????
osszehazasodunk most mindneki azt kerdezi ami meg idegelobb h na mikor lesz mar gyerek?
lefogadom ha lesz egy gyerek mindenki azt fogja tudakolni na es mikor lesz kisteso???? senkinek semmi koze sincs hozza a legutobbi kerdezonek meg is mondtam. ti eletetek ti dontotok, mit mikor csinaltok.
Mi is 16 éves korunk óta voltunk (és vagyunk) együtt. 21 évesen engem is kezdett foglalkoztatni, hogy 5 éve vagyunk együtt és még nem vagyunk jegyesek. Persze körülöttem is 1-2 éves kapcsolatokból születtek az eljegyzések, nálunk 5 év után semmi....Persze tudtam, hogy komolyak a szándékai a páromnak, meg ilyenek, de nem jött el az alkalom én meg vártam vártam...(sosem követelőztem vagy hasonló) de azért vártam a nagy pillanatot.
Mert azét mégis azt gondolom, hogy "valami" ennyi idő után meg kell mozduljon, ell történjen valami előrelépés, és ez egy ilyen dolog. Nyílván nem KELL hanem "kell", mert ha nem érzi így mindkét ember (s főleg a fiú, mert ilyen témában a lányok nagy része kapható) akkor nincs amit erőltetni...
Végül rászánta a drágááám magát augusztusban és feltette a nagy kérdést. Büszke vagyok Rá és büszke vagyok a kapcsolatunkra is...
Eddig én is suliba jártam (most mesterizek, Ő is egyetemista még) de idén végre sikerült összeköltöznünk és ugyanabban a városban megtaláljuk az összhangot....
Nem tettem ki facebookra, hogy "engaged" és nem fényképeztem le a gyűrűmet se, hogy kitegyem, nem reklámoztam senkinek. Szők család és a legszűkebb baráti kör tud róla és ez nekünk elég is...Nem érdekelnek az irigyeim és nem érdeklenek a rólunk szóló pletykák sem. Továbbra is szövögetjük a terveinket, ugyanolyan csendben, mint ez előtt. Köztünk semmi sem változott, csak kicsit "többek" lettünk egymásnak, már nem vagyok a barátnője többé és az "én"-ből "mi"-lettünk. A külvilág számára meg semmit nem mutatunk...
Csak azért írtam ezt le, mert azt hiszem egy cipőben járunk valamennyire és van az éremnek egy másik oldala. Én nem nézem vénlánynak aki 21 évesen nincs eljegyezve és nem "villogok" a gyűrűmmel...
Kívánom, hogy mindig megőrizzétek a hiteteket egymásban és a kapcsolatotokban és ne törődjetek az irigyekkel. Ne feledd inkább legyen 100000 irigyed, mint 1 sajnálód...
22-L
Nem kell feltétlenül ellenséget látnod azokban az emberekben, akik érdeklődnek irántad, irántatok.
Valószínű, hogy a többség azért érdeklődik, mert fontosak vagytok nekik. Manapság már minden divat, az évtizedekig tartó jegyességtől kezdve, az elköteleződés nélküli élettársi kapcsolatig, szóval ne filózz ezen, akkor házasodtok, amikor ti ketten jónak látjátok, ha soha, akkor soha, és azzal tudatjátok , akivel akarjátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!