Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket szeretitek jobban lányok?
A kérdésem az, hogy melyik eljegyzésű gyűrű tetszik inkább a fehérarany vagy a szimpla sárga arany.
Meg még azt szeretném tudni, hogy az átlagos egy köveset szeretitek vagy ha több van rajta?
A sárga arany számomra gusztustalan, a fehérre szavazok. A kövek száma teljesen mindegy, a lényeg hogy kecses apró kis ékszer legyen, ne bumszli, ne óriási :)
Egyébként ha arra vagy kíváncsi a kedvesednek melyik tetszene jobban, csak vess rá egy pillantást, hogy arany vagy ezüst/fehérarany ékszerei vannak inkább :)
Fehérarany vagy ezüst (az aranyat egyáltalán nem szeretem).
A köveket sem szeretem, inkább a kő nélkülieket :)
Ha a jegygyűrűre gondolsz, akkor az sima, díszítés nélküli sárga karikagyűrű, belegravírozva az egyikbe a menyasszony nevét, a másikba a vőlegényét.
A kísérőgyűrű (ami mellesleg szerintem fölösleges) pedig inkább fehérarany, vagy ezüst, szolid kővel.
nem szeretem a nagyzolást, sem azt ha a párom nagy költségekbe veri magát.
nekünk egyedi ezüst karikagyűrűnk van, a belső részen gravírozva. semmi csicsa. nem is illene hozzám.
egyébként ha választani kell, akkor fehérarany, kő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!