Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korainak tartom az eljegyzést,23 évesen még nem akarok házasodni, hogy utasítsam vissza?
A szeretetbe beletartozik a megértés, elfogadás is- nem pedig az, hogy minden akkor és úgy történjen, ahogy az egyik félnek jó. :)
Na épp ez az, egy papír semmin sem változtat! Jól írod.
Mi például nem fogunk házasságot kötni, csak együttélni, mert én nem vagyok házasságpárti- és a párom elfogadta ezt. Ettől még szeretjük egymást. :)
"De itt nem áll fent az, hogy megbeszélték, és itt a kérdező akar házasodni de nem most.És ha azzal van akivel akar akkor az idő nem változtat semmin."
Az idő nagyon is fontos. Szerintem örüljön a kérdező partnere, hogy a kérdező szereti őt.
Nem értem, miért lehet akkora probléma, ha kicsit még otthon akar lakni, ha nem akar azonnal beleugrani a "papíros együttélésbe", sőt, talán szerencsés lenne, ha előtt pár évig együtt élnének.
Nem véletlenül ennyi (sajnos) a válás.
"mert te meg megérthetted volna, hogy ő meg házasodni akar ...ehhez kell olyan aki a társát maga elé helyezi."
Látod, ha én csak a kedvéért házasodom, akkor én lettem volna, aki magam elé helyezem őt.
Viszont így mindketten középúton egyeztünk ki, mivel én (még) összeköltözni sem akartam. :)
tegnap 10:53
Ember olvasd el légyszíves a leírást is. Együtt laknak, de ne zavarjon :)
De épp ezért nem mindegy az a papír?
És az a kis idő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!