Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhoz, ha a nő kérné meg a fiú kezét?
ma már megszokott dolog, hogy egy kapcsolat elején a nő kezdeményez... na és ahhoz mit szólnátok, ha meg is kérné a párja kezét a nő?
ez nagyon formabontó lenne? :)
vagy ez teljesen a férfiak kiváltsága?
nem kell lehurrogni, nem tervezem, hogy megkérem a párom kezét, pusztán kíváncsi vagyok a véleményekre.
Hát szerintem nem gáz, de ez attól függ a férfi ezt hogyan fogadja, mert lehet ő úgy érezné kvázi "megfosztod" a férfiasságától. Végül is nem minden férfi mesélné szívesen a családjának, ismerőseinek, hogy megkérték a kezét.
Szerintem ha már ilyenre szánja el magát a nő, jobb a közös megegyezés, tehát meg kell próbálni szóba hozni és elbeszélgetni erről, aztán lehet, hogy lepacsizzák a dolgot, de konkrétan egy puccos férfikérés a semmiből, gyűrűvel meg minden talán nem a legjobb ötlet.
Szerintem az sem megszokott hogy egy nő legyeskedi egy férfi körül.
Pont azért vannak ilyen puhap.öcsű pasik akik az első probléma után lelépnek egy másik nővel.
ÉN tuti nem kérném meg a pasi kezét....ne nevettesd ki magad. Ez az Ő dolguk.
Szerintem.
(de hát ki van fordulva a világ a sarkából....)
Én ettől a jogától nem fosztanám meg, mégiscsak ő a férfi, max rávezetném hogy ideje lenne :) Én még azt tanultam, hogy az okos nő kitalálja, amit szeretne és eléri a férfinál, hogy ő is azt akarja és úgy szervezi a dolgokat, hogy a férfi eszébe jusson elsőre :)
Én sem mondanám meg a férjemnek soha, hogy nem ő szedett fel engem, hanem én őt :)
Már az sem egyezik a női természettel, hogy ő kezdeményezzen. A megkérés pedig sehogy sem.
Egy nő őrizze meg a női méltóságát.
Egy okos nő el tudja érni a férfinél, amit akar finomabb formában is.
látom mindkét tábor hozzászólt :)
érdekesek, amiket írtatok, köszönöm a válaszaitokat :)
(mindenkinek ment a zöld kéz)
Szerintem nem baj, ha a férfi nem olyan típus, aki ezen megsértődne.
De én pl. nem tenném meg, szerintem tegye meg a férfi, ilyen tekintetben konzervatívabb vagyok.
elég gáz h úgy alakul a világ h a csaj nyomul,a csaj kér kezet stb.. nőtársaim most komolyan! ennyire gáz nőnek lenni és átengedni egy férfinek az irányítást??? és csodálkoztok h a pasik sírva menekülnek a házasság és lassan a nők elől is?? gondoljatok már bele miért van ennyi egyedülálló 30-as,40-es nő?? mert uralkodni és irányítani akartok. rengeteg olyan nőt ismerek akik szépek,jó állásuk van,okosak,és a pasik szépen lelépegetnek mellőlük majd elvesznek egy fele olyan-vagy fele olyannak tűnő nőt. és miért? nem azért amit ezek a nők gondolnak. azért mert a a férfinek kell h férfinek érezze magát egy nő mellett. attól még lehet valaki okos,szép,céltudatos. de vannak dolgok amikben nőnek kell maradni mert a pasi elmenekül! és tök igaza van!
szóval ez full gáz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!