Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Magyarországon hol vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon hol vannak olyan romantikus helyek (főleg tavak, folyók, rétek, de lehet étterem is), ami méltó arra, hogy eljegyezzem a Szerelmemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! S.O.S! Nagyon sürgős lenne a helynek a megtalálása, mivel Augusztus 28-ra tervezem az alkalmat, és még rengeteg szervezési dolgom van addig, mindezt persze úgy, hogy Kedvesemnek tökéletes meglepetésben legyen része.

Igazából mindketten olyanok vagyunk, hogy nem nagyon szeretnénk azt, hogy mások is ott legyenek ezen az alkalmon, viszont nagyon szeretjük a gyönyörű tájakat. Persze vészhelyzetben egy romantikus gyertyafényes vacsora is megteszi, úgyhogy vendéglátóiprai egységeket is ajánlhattok.

Előre is köszönök mindent!

egy kétségbeesett vőlegény jelölt

2009. aug. 2. 18:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Várom továbbra is a jó ötleteket, hogy ol jegyezhetném el életem párját. Csendes, szép, romantikus, meghitt helyek előnyben!!! Köszönöm az eddigi ötleteket, és ha van még, akkor ne kíméljetek!
2009. aug. 6. 13:40
 22/23 anonim ***** válasza:

egy tipp a az ékszer átadásához. vegyetek ki egy szállodai szobát, akárhol, már pár ezer Ft-ból meg lehet oldani.

vegyél egy csokor rózsát neki, egy szál műrózsával. mikor átadod a csokrot , monn , hogy addig fogod szeretni, míg el nem hervad az utolsó szál rózsa is. ugye ez nem történhet meg , mert az egyik műanyag. aztán jöhet gyűrű. sztem ez tök romantikus. tök mindegy hol vagytok, a lényeg, hogy együtt , kettesben, és szeretitek egymást.

tök aranyos vagy, hogy így készülsz.

2009. aug. 12. 21:49
 23/23 A kérdező kommentje:

Képzeljétek végül Szilvásváradot - Szalajka völgyet választottam, mert véleményem szerint az az egyik legromantikusabb hely az országban.

De nagyon szépen köszönöm a többi tippet is, mert szerintem a Mennyasszonyommal és leendő feleségemmel, ha Isten is úgy akarja, akkor minden ilyen romantikus helyet felkeresünk és kipróbálunk! :-)

Ebből már sejthetitek, hogy Hannám igent mondott. Szóval ott a völgyben megnéztünk minden nevezetességet, és a Fátyol vízesés után elkezdtünk egy romantikus csendes kis zug után kutatni. Szerelmem végig nem sejtett semmit, hiszen ezen a napon ünnepeltük három éves évfordulónket is.

Végül egy erdőben, egy gyönyörű helyen kötöttünk ki, ahol letérdeltem elé, és megkértem a kezét, aztán felhúztam az ujjára a fehérarany kísérő gyűrűt. Ezekután még elmentünk egy helyi kis étterembe, ahol kitüntetett figyelmet kaptunk, és nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Most már a házasság időpontján gondolkozunk.

Köszönöm nektek a sok tippet és segítséget!

2009. aug. 30. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!