Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Magyarországon hol vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon hol vannak olyan romantikus helyek (főleg tavak, folyók, rétek, de lehet étterem is), ami méltó arra, hogy eljegyezzem a Szerelmemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! S.O.S! Nagyon sürgős lenne a helynek a megtalálása, mivel Augusztus 28-ra tervezem az alkalmat, és még rengeteg szervezési dolgom van addig, mindezt persze úgy, hogy Kedvesemnek tökéletes meglepetésben legyen része.

Igazából mindketten olyanok vagyunk, hogy nem nagyon szeretnénk azt, hogy mások is ott legyenek ezen az alkalmon, viszont nagyon szeretjük a gyönyörű tájakat. Persze vészhelyzetben egy romantikus gyertyafényes vacsora is megteszi, úgyhogy vendéglátóiprai egységeket is ajánlhattok.

Előre is köszönök mindent!

egy kétségbeesett vőlegény jelölt

2009. aug. 2. 18:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ja igen, és még annyi, hogy egyetemista vagyok, tehát ebből kifolyólag nincs túl sok pénzem az egészre. De azért szeretném minél romantikusosabbra szervezni az alkalmat.
2009. aug. 2. 19:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Megkerestem Neked... szóval olvasd el, nézd meg a jegyárakat. Ha gyalog mentek, akkor vigyél egy kis üveg pezsgőt is. Nem sok a belépő és szerintem ennél érdekesebb és romantikusabb nem kell.

2009. aug. 2. 19:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon kedvesek és egítőkészek vagytok. Várom még a további ötleteket a romantikus lánykérésre. :-)
2009. aug. 2. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

hm..nagyon aranyosak az olyan srácok mint te..bármint semmi pénz nélkül szeretnéd megkérni azt akit a világon a legjobban szeretsz:) már ez is romantikus...de és nem bántásból mondom... Én azt szeretném, ha mondjuk 1 évig lenne vőlegényem.. Ha nincs elegendő megtakarításotok akkor lehet ráértek még ezzel...

DE mondom, nem bántásként említettem meg.. romantikus hely nekem a RÁm szakadék...a Duna-part..bárhol.. vagy valami vizhez közel....

2009. aug. 2. 20:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van. Mi is csak egy évig szeretnénk jegyben járni, aztán jövőre, ha Isten is úgy akarja, akkor egybe szeretnénk kelni. Akkor reménységünk szerint már anyagilag is sokkal - sokkal jobban fogunk állni.

Egyébként ha már vízpart, akkor mit ajánlanál még, ahol nincsenek tömegek?

2009. aug. 2. 20:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem a párom egy éjszakai élményfürdőzés alkalmából kérte a kezemet meg a vízben... :D
2009. aug. 3. 07:26
 17/23 A kérdező kommentje:
Az is jó ötlet... De hova dugta el a gyűrűt? :-)
2009. aug. 3. 10:18
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
talán a fürdőgatyájába :DD és akkor tuti nagyon jól sikerült az este
2009. aug. 3. 10:37
 19/23 anonim ***** válasza:
nem...a törölközőjét összahajtotta ügyesen és abba takra vhogy bele a dobozt amiben a gyűrű volt.úgy volt h a medence széléhez kint rakta le a törölközőt és amikor bementünk a vízbe akkor mondta h üljünk le.és a medence széléhez ültünk oda ahol a törölköző volt kivülről.egy pillanatban pedig el kezdte mondani h mennyire szeret,velem akarja az életét leélni meg minden.aztán a törölközőért kinyúlt és én meg néztem h mit csinál tán kiöblíti a törölközőt vagy mi...de nem...elővett a törölközőből egy dobozt és kinyitotta,és akkor megláttam a gyűrűt...:D a medencében mindenki minket nézett de ezzel nem kell foglalkozni mert hidd el nekem ha te is a vaízben kéred meg a kezét éjszakai fürdés alkalmával akkor az egy szuper éjszaka lesz... :D
2009. aug. 3. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Tatán vannak szép helyek pl.Öreg tó ill. a Fényes fürdő.De én a barátnőmet Egerben a várnál kértem meg.
2009. aug. 3. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!