Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon hol vannak olyan romantikus helyek (főleg tavak, folyók, rétek, de lehet étterem is), ami méltó arra, hogy eljegyezzem a Szerelmemet?
Sziasztok! S.O.S! Nagyon sürgős lenne a helynek a megtalálása, mivel Augusztus 28-ra tervezem az alkalmat, és még rengeteg szervezési dolgom van addig, mindezt persze úgy, hogy Kedvesemnek tökéletes meglepetésben legyen része.
Igazából mindketten olyanok vagyunk, hogy nem nagyon szeretnénk azt, hogy mások is ott legyenek ezen az alkalmon, viszont nagyon szeretjük a gyönyörű tájakat. Persze vészhelyzetben egy romantikus gyertyafényes vacsora is megteszi, úgyhogy vendéglátóiprai egységeket is ajánlhattok.
Előre is köszönök mindent!
egy kétségbeesett vőlegény jelölt
Megkerestem Neked... szóval olvasd el, nézd meg a jegyárakat. Ha gyalog mentek, akkor vigyél egy kis üveg pezsgőt is. Nem sok a belépő és szerintem ennél érdekesebb és romantikusabb nem kell.
hm..nagyon aranyosak az olyan srácok mint te..bármint semmi pénz nélkül szeretnéd megkérni azt akit a világon a legjobban szeretsz:) már ez is romantikus...de és nem bántásból mondom... Én azt szeretném, ha mondjuk 1 évig lenne vőlegényem.. Ha nincs elegendő megtakarításotok akkor lehet ráértek még ezzel...
DE mondom, nem bántásként említettem meg.. romantikus hely nekem a RÁm szakadék...a Duna-part..bárhol.. vagy valami vizhez közel....
Teljesen igazad van. Mi is csak egy évig szeretnénk jegyben járni, aztán jövőre, ha Isten is úgy akarja, akkor egybe szeretnénk kelni. Akkor reménységünk szerint már anyagilag is sokkal - sokkal jobban fogunk állni.
Egyébként ha már vízpart, akkor mit ajánlanál még, ahol nincsenek tömegek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!