Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Amikor azt kérdem hogy "leszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor azt kérdem hogy "leszel a feleségem? " Akkor az eljegyzés ugye?

Figyelt kérdés
És korlátlan az idő az eljegyzés és a házasság között ugye? :S

2012. szept. 24. 16:29
1 2
 11/18 thedevilslube válasza:
igen, de vigyazz mert hazassagutan medvedisznoember lesz beloled
2012. szept. 26. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

17 évesen???

És a barátnőd hány éves?

Ezt kicsit elhamarkodtad, miért kell felnőttesdit játszani?

De hogy ne csak offoljak igen, korlátlan az idő, bár ha tervben sincs az esküvő sok értelme nincs...pláne 17 évesen.

A leszel a feleségem?-lánykrésés, gyűrűvel (karikagyűrű) eljegyzés

2012. szept. 27. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

igaza van az utolsónak. Az nem jelent semmit h már 4 éve 1ütt vagytok. Attól még gyerekek vagytok és mivel még nem is tervezitek, csak azért kérted meg mert jaj már mióta veled van, így komolytalan is az egész.

A barátnőm 22 és 6 éve van a párjával. Mégsem volt eljegyzés mert ők még nem tartanak ott.

Bár te még annyira gyerek vagy h úgy is hiába magyarázzuk h miért volt ez így hiba

2012. szept. 27. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
17 éves vagy és eljegyezted. Hát akkor ezt nem tekintjük eljegyzésnek. :) Még nem éltetek együtt, nem ismeritek egymást kellőképpen és félig meddig gyerekek vagytok.
2012. szept. 27. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem amit írsz, az a lánykérésnek az a szintje, amikor még csak a lányt kéred meg. Ezt nálunk követte egy lánykérés a szülőktől, majd családi körben az eljegyzés.

Úgyhogy én még nem tekintenélek benneteket jegyesnek, mert ahhoz szerintem mai napig hozzá tartozik, hogy a lányt el kell kérni a szüleitől.

Másképp is fognak hozzád viszonyulni, meg te is meglátod, hogy van-e hozzá merszed, vagy egyelőre nem vagy hozzá eléggé férfi. (Semmi gond! Leszel!)

Végezetül: szerintem az eljegyzés konkrétan a házasságra készülés időszaka. Az, hogy egymásra mint jövendőbelitekre tekintetek, nem indok az eljegyzésre. (A feleségemmel kezdettől fogva férjet/feleséget kerestünk.)

Én a helyetekben még nem viselném a gyűrűt. Ha jó a viszonyotok a szüleitekkel, akkor velük, meg esetleg jó barátokkal is beszélhetnétek erről amúgy.

2012. szept. 27. 23:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem a gyűrűtől függ, hogy jegyesek vagytok-e. Csak azok szerint függ attól, akik szeretnek drága gyűrűvel villogni. A "leszel a feleségem" már lánykérés.

Mellesleg én már 17 évesen is visszautasítottam volna azt, aki a szüleimtől kér el, mintha a tulajdonuk lennék...

2012. szept. 28. 04:16
 17/18 anonim ***** válasza:
42%

16. Sztem meg rohadt romantikus h elkérik a lányt a szülőtől. Én rohadtól nem azt látom bele h ez olyan mintha a tulajdonuk lennék hanem azt h megkaptuk az áldásukat. A gyűrű meg..... igenis hozzá jár. addig ez csak egy mondat. És nem, nem azért mondom mert én szeretek drága gyűrűvel villogni. Képzeld én egy ezüst gyűrűt kaptam. Nah az hol drága gyűrű?

Tudod vannak szokások és hagyományok. Ha te ebbe szarsz bele az a te dolgod, de ne szóld már meg azt aki nem

2012. szept. 28. 08:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Ööö...igen! Az azt jelenti!
2012. szept. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!