Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt kérdem hogy "leszel a feleségem? " Akkor az eljegyzés ugye?
mi történt kimondtad és megijedtél?
igen ne aggódj ez nem kötelez semmire...gyürüt vettél?
de azért ne csodálkozz ha a barátnőd mostantól esküvői álmokat kezd szőni meg tervezgetni...
:-)
Miért akarod megkérni a kezét ha a házasság gondolata még távol áll tőled?? Jó lenne ha előtte tisztáznátok h ki hogy képzeli ezt el.
Én alapból hosszú eljegyzést akartam meg még pénzhiány miatt nem is tudunk házasodni, de a párom már szeretett volna eljegyezni. Szóval nállunk is odébb még az esküvő pedig már jegyesek vagyunk. De nállunk tisztázva volt a helyzet
Igazán akkor, ha ehhez a mondathoz egy gyűrű is párosul. (ha igazán szeretitek egymást akár egy függöny karnis gyűrűje is megteszi :D) Bár gyűrű nélkül nem igazán szokták ezt kérdezni, max az oviban mikor a gyerekek papás-mamást játszanak :D
A családban volt rá példa, hogy 13 évig jártak jegyben, eleinte nem volt pénz az esküvőre, aztán meg igény, de aztán barátok unszolására csak megtörtént a házasság. Szóval nincs időhöz kötve a dolog. Sok ismerős pár is évek óta jegyben jár, mert nincs pénzük esküvőre vagy lagzira, de ezzel nincs semmi probléma, na meg ha komoly baj van (hűtlenség, szakítás) bármikor le lehet tenni a gyűrűt az asztalra, mert még nincs meg a jogi kötelék.
Azért remélem valami szép leánykérést tervezel, és hogy igen lesz a válasz!
Tőlem már számtalanszor megkérdezte a párom, hogy lennék e a felesége. A válasz minden alkalommal: "nem így kell megkérni egy nő kezét" És nem is veszem úgy, hogy a jegyese lennék, sőt a férfiak megfigyelésem szerint szivesen dobálóznak ezzel a kérdéssel, lehet puhatolóznak, hogy mielőtt gyűrűt vennének, ne koppanjanak majd akkorát. Egy biztos: én romantikus lánykérést szeretnék, gyűrűvel! Amíg ez nincs meg, addig bárki nekem szegezheti, hogy leszek e a felesége, nem fogom úgy venni, hogy megkértek...
Szóval szerintem nyugodj meg, ha egy kicsit is józan életű, racionálisabb lány a párod, akkor nem fogja, úgy venni, hogy menyasszony. Viszont neked meg több eszed is lehetne, mert nem kéne ilyeneket kérdezni, amíg nem vagy biztos magadban. Pont azért mert a másik meg esetleg már régóta vágyik erre a kérdésre, és nem kell, hogy ok nélkül reménykedjen. Én a páromnak is megmondtam, hogy legközelebb ilyet akkor kérdezzen, ha már gyűrű is lesz, és elvisz valami tisztességes helyre, ahol meg lehet kérni egy nő kezét, de addig hagyja a bolondozást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!