Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés helyett megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés helyett megcsalás?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, több mint 2 éve együtt is élünk és kb 1 éve már vágytam arra hogy megkérje a kezem. Itt gyakorin is rendszeresen nézegettem a kérdéseket,ábrándoztam,stb-stb...aztán nemrég elkezdtem dolgozni és az utóbbi hetekben a gondolataim nagy százalékát az egyik kollégám teszi ki. Jól kijövünk egymással és semmi különös nem történt (nem csaltam meg), de szörnyen érzem magam,hogy azt várom hogy mikor mehessek dolgozni - a kollégám miatt. Aki persze nem tudja, hogy én már jó ideje kapcsolatban vagyok. Szolidan elflörtölgetünk,de nem tudom hogy lehet-e ennek bármi jó vége is. Nem ismerek önmagamra,de azt hiszem így keresem azt,ami eddig hiányzott a kapcsolatomból és mostanában felerősödött ( odafigyelés, megértés és kedves szavak hiánya ). Akármi is lesz ennek a vége,hogy ha pl. abbahagyom ezt az ábrándozást a másik férfiról és újra élem az addig megszokott életemet, nem lesz álságos hogy előtte meg gyűrűről gondolkoztam? Kicsit össze kéne szedni magam..
2012. szept. 21. 21:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy kedves férfi hamar levesz egy nőt alábáról, főleg ha jól néz ki. Ha nem csalod meg a párod, akkor egy ártatlan kis flört még nem nagy dolog. Szerintem azért ne ugorj bele egy új kapcsolatba, mert nem tudhatod, hogy az a férfi minden nővel flörtölget, vag egyáltalán hogy viselkedik egy rendes kapcsolatban. Mert a kettő ugye teljesen más. Ha szereted a párod akkor úgy is el fog múlni a másik férfi felé irányuló gyengéd érzelem. Ami igazán nem is érzelem, csak jól esik neked, hogy figyelmes veled szemben. Azért próbálj ne nagyon belebonyolódni!
2012. szept. 21. 21:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A másik fele meg az, hogy mindenkinek jól esik ha a másik nem felől pozitív visszajelzéseket kap. De mondom ne nagyon bonyolódj bele ilyesmibe!
2012. szept. 21. 21:26
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el melyik pasi jobb a számodra. Kire nézel fel, kire vágysz. Aztán döntsd el. Ha az új hapsi a nyerő, akkor lépj ki a jelenlegi kapcsolatodból. Apám mindig azt mondta, hogy addig nem kell elkötelezettnek éreznem magam egy pasi iránt sem, amíg el nem vesz. Nos, tök igaza van. Szóval, ha a jelenlegi nem lépett eddig semmit, és a másik ennyire megtetszett, értelmesnek is tartod, egyéb nézeteitek is nagyjából egyeznek, akkor hajrá. Én drukkolok :)

Mellesleg nem értem miért gondolja mindenki hogy a meglévőhöz kell ragaszkodni. Ha lenne gyerek, hát megértem, de így....

34/N

2012. szept. 21. 21:30
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Abban egyetértek Child of Gaiaval, hogy jólesik egy flört.

Na, de ha komolyan kezded fontolgatni, hogy a kollégával több is lehetne, az már baj.

Abban az értelemben, hogy a pároddal nincs meg a tökéletes összhang.

Mert, ha valódi szerelem, kapcsolat lenne, eszedbe sem jutna már férfi után sóvárogni...

2012. szept. 21. 21:32
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

* más férfi után sóvárogni,

bocs

2012. szept. 21. 21:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket és hogy nem ítéltek el! Mert én kicsit igen...a baj az,hogy a barátommal elég különböző az érdeklődési körünk és eddig mindig próbáltam hozzá igazodni,de mivel megint rájött a kockulási időszak (azaz amikor hazaér munkából,elkezd gépezni éjszakáig,amíg én mosok,főzök és reggelente sem dicsér meg pl. amikor csinosan öltözöm fel,bent meg igen...),már én sem érzem olyan jól magam. És mivel jelenleg csak a munkahelyemen találkozok más emberekkel (barátnőzni nincs nagyon idő),ezért értelemszerűen ott beszélgettem mindenkivel és ez a férfi a visszafogottságával és a kedvességével jobban megfogott mint akartam volna :( És most emiatt elindult bennem valami.
2012. szept. 21. 21:40
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebből is látszik, hogy mennyire nincs itt az ideje a ti kapcsolatotokban az eljegyzésnek. Nagyon nem. :S
2012. szept. 21. 21:47
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
hát ez tök jó. ez egy lakótárs, nem partner :) mi a túrónak vagy vele? elvan ő a számítógéppel. Ezért nem kell szoros kapcsolatban élni valakivel :)
2012. szept. 21. 21:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért ítélnénk el?

:-)

Ezt mondom, innen jön ez az érzés, hogy otthon nincs minden rendben.

2012. szept. 21. 21:54
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát ezt én is érzem sajnos. A saját érzéseimet szeretném tisztázni elsősorban...csak szívesen olvastam volna arról,ha esetleg más is volt már ilyen helyzetben.
2012. szept. 21. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!