Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés helyett megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés helyett megcsalás?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, több mint 2 éve együtt is élünk és kb 1 éve már vágytam arra hogy megkérje a kezem. Itt gyakorin is rendszeresen nézegettem a kérdéseket,ábrándoztam,stb-stb...aztán nemrég elkezdtem dolgozni és az utóbbi hetekben a gondolataim nagy százalékát az egyik kollégám teszi ki. Jól kijövünk egymással és semmi különös nem történt (nem csaltam meg), de szörnyen érzem magam,hogy azt várom hogy mikor mehessek dolgozni - a kollégám miatt. Aki persze nem tudja, hogy én már jó ideje kapcsolatban vagyok. Szolidan elflörtölgetünk,de nem tudom hogy lehet-e ennek bármi jó vége is. Nem ismerek önmagamra,de azt hiszem így keresem azt,ami eddig hiányzott a kapcsolatomból és mostanában felerősödött ( odafigyelés, megértés és kedves szavak hiánya ). Akármi is lesz ennek a vége,hogy ha pl. abbahagyom ezt az ábrándozást a másik férfiról és újra élem az addig megszokott életemet, nem lesz álságos hogy előtte meg gyűrűről gondolkoztam? Kicsit össze kéne szedni magam..
2012. szept. 21. 21:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen át tudom élni a helyzetedet, én ugyanigy voltam 8 évvel ezelőtt. Akkor 6 éve voltam együtt a vőlegényemmel (akkor már az volt), amikor új munkahelyre kerültem. Ott megismertem egy férfit, aki ugyan korban az apám lehetett volna, de kialakult egy kölcsönös vonzalom egymás iránt, pedig neki is volt élettársa, nekem meg ott volt a vőlegényem, mi tudtuk egymásról ezt. Az én párkapcsolatom már rég olyan volt, amilyennek lenni kellene, erre akkor döbbentem rá, addig vak voltam és hiába próbálta a környezetem felnyitni a szemem, azt hittem hogy nem találok mást és nekünk össze kell kötni az életünket, ez másképp nem lehet, mert a környezet elvárja és mindenki természetesnek veszi. Rájöttem, hogy az idegen férfi sokkal kedvesebb, sokkal figyelmesebb velem, mint a vőlegényem. Én is sokat tépelődtem, nem csaltam meg a vőlegényemet, de megfogalmazódtak bennem a problémák, amiket mindenképp meg akartam beszélni a vőlegényemmel. Próbáltam közös nevezőre jutni vele, de hiába beszéltünk akárhányszor, nem tudtunk dülőre jutni, ő a saját dolgait mondta folyamatosan, figyelembe sem véve, hogy nekem mi a problémám a kapcsolatunkkal. Egyszerűen elbeszéltünk egymás fölött és nem tudtunk megegyezni. Aztán persze szakítás lett a vége 6 és fél év után. Nem bántam meg, mert én próbáltam rendbehozni, tenni érte, de ahhoz kell a másik fél akarata is. De ő nem is akarta. Aztán pár hónap múlva összejöttem a munkahelyi pasival és 4 évig boldogok voltunk (titkos kapcsolat volt, ez igaz!) Ha te észrevettél másik pasit, annak oka van. Le kell ülnötök megbeszélni a kapcsolatot, nem kell rögtön szakítani, megcsalni természetesen, de próbáld meg, hátha felismeri ő is a gondokat és próbál változtatni, megadni neked azt, ami hiányzik. Ha nem, akkor nincs más hátra, mint előre, szakíts vele. De csakis miután megpróbáltátok rendbehozni a dolgaitokat. Egyáltalán nem biztos a másik pasi sem, de legalább szakítás után van esélyed egy olyan pasit találni, aki megbecsül és nőként kezel, odafigyel rád.
2012. szept. 22. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!