Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés helyett megcsalás?
"Nem ismerek önmagamra,de azt hiszem így keresem azt,ami eddig hiányzott a kapcsolatomból és mostanában felerősödött ( odafigyelés, megértés és kedves szavak hiánya"
A legtöbb férfi ilyen amikor küzd egy nőért,utánna ők is ugyanolyanok lesznek mint a jelenlegi párod,de tulajdonképpen most akkor mi a baj?Az hogy nem kérte meg a kezed vagy pedig az hogy nem törődik veled,nem kedves stb?
Én is tapasztaltam már hasonlót,de én úgy gondolom, ha bármilyen szinten is egy új férfi bekerül a képbe, akkor a jelenlegi kapcsolat nem áll biztos lábakon sajnos. Akármilyen régóta is vagy együtt a pároddal,tényleg valami hiányzik neked, amit nem kapsz meg.
Én kiléptem egy kapcsolatból,de már eleve haldoklott a dolog,csak nem akartam észrevenni.Amikor a végefelé már elkezdtem ábrándozni a régi exeimről, akkor biztosan tudtam, hogy gond van velem! Persze én hiába szakítottam,azóta sincs új párkapcsolatom :-)
Szerintem majdnem mindenkivel előfordul ilyen érzés az élete során.
Kérdés, hogy egy percig tart-e, vagy sokáig. Mert, ha tartós, akkor alaposan át kell gondolni, hogy mi hiányzik a kapcsolatból, meg akarom-e menteni, érdemes-e változnom, változtatnom otthon.
Azt is mérlegre kell ám tenni, hogy a kollega, aki csak napközben, csiniben lát, vajon egyébként milyen, képes lenél-e vele otthon ücsörögni. Mert az egészen más helyzet, hogy egy ideje pedálozik, udvarol, pörög, és a szép oldalát mutatja, mint az együttélés, amikor már látod, ha fáradt, ha beteg, és nem hajt a kegyeidért.
adhatsz még egy esélyt a jelenlegi párodnak, töltsetek együtt több időt, mondd el mi tetszik benne, és mondd el, hogy mire vágynál :)
esetleg egy kis leltár?:) [link]
és ha úgy látod, adtál esélyt, és mégsem sikerül, akkor szakíts és még akkor is hagyj magadnak 1-2 hónapot, hogy csak úgy légy, lezárhasd a múltat.
és ha még mindig olyan vonzó a kollega, akkor nyiss felé.
(lehet, hogy ő sincs egyedül??? az majd kiderül.)
szóval nem kell "majomkodni" - nyugodtan el lehet engedni az egyik ágat, és csak utána nyúlni a másikért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!