Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki bizonytalan házasság előtt?
A párocskámmal elkezdtük tervezgetni az esküvőt (kb. fél éve vagyunk jegyesek) de egy kicsit elbizonytalanodtam. Nem miatta, tehát nem gondolom, hogy találhatnék magamnak megfelelőbb társat, de az ÖRÖKRE ELKÖTELEZŐDÉS tudata kis félelmet kelt bennem. Azért írom, hogy örökre, mert hiszek a házasságban, és hiszem, hogy mindent meg tudunk oldani ketten, és néha van is kedvem belevágni, minden akadályt legyőzni. De néha van ez a fura érzés, hogy de mi van, ha mégsem jó döntés, mégsem a legmegfelelőbb ember (nincs viszonyítási alapom, elsők vagyunk egymásnak) mi lesz, ha beleszeretünk valaki másba, hogyan fogjuk az ilyen jellegű nehézségeket átvészelni, és ilyenkor legszívesebben hagynám az egészet...
A barátnőim szerint ez nem normális, ők majd kiugranának a bőrükből, ha eljegyezné őket a barátjuk, és szerintük nem a megfelelő emberrel vagyok, ha így érzek.
Anyukám viszont azt mondta, hogy elég sok ember érez így, mert egy nagyon komoly döntést készünk meghozni, amit tényleg át kell gondolni, és ez az átgondolás sokszor ezzel jár, hogy az ember elbizonytalanodik.
Egyidősök vagyunk. Néha én is érzem ezeket. De ugyanígy a lánykérés után. Egyrészt nagyon nagyon boldog vagyok másrészt néha belém bújik a kis ördög.
Mindezek ellenére, tudom, hogy a párom az igazi és Vele fogok megöregedni...:)
Ne törődj, mert jó lesz:)
22-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!