Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor jegyeznek még el? Mikor vesz már el tényleg valaki?
24 éves vagyok, 2 x kérték meg a kezem 2 eljegyzésem volt, mégsem vagyok feleség...
Vicces mi?
Kedves Kérdező!
Ilyen férfiaknak szültél volna gyereket???
Szerintem inkább örülnöd kellene, hogy kiderült, milyen alkalmatlanok arra, hogy boldoggá tegyenek téged!
Ha jól számoltam, 15 éves (gyerek) korod óta vagy kapcsolatokban. Szép, hogy nem élsz kicspongó életet, de ez a túlzott ragaszkodás sem biztos, hogy célra vezető.
Bízol te eléggé magadban? Egy férfit nem házasság révén tudhatsz magad mellett, hanem úgy hogy társadnak tekinted, és Ő is TÉGED! Társnak mindig, mindenben. Ne elégedj meg a langyos kapcsolattal, keresd a forrót!
Szerintem szerencsés vagy, hogy kiderültek ezek a dolgok a pasikról- tudatosítsd magadban, hogy nem voltak méltók arra, hogy társadnak tekintsd őket.
Ne azon aggódj, hogy 25 éves korodra esetleg még nem leszel feleség, hanem annak örülj, hogy 25 éves korodra nem leszel elvált nő!
"az első kapcsolatom 5 évig tartott és megkérték a kezem"
Ne vedd sértésnek, de egy analitikus úgy találná nyilván, hogy a klasszikus "kettőn áll a vásár" mondás esetedben is igaz. Ez a "megkérték" kifejezés használata...
(Ha persze azt írtad le röviden, hogy az apjával jöttek és a szüleidtől megkérték a kezed, akkor nem szóltam.)
Köszi a választ! :)
Nagyon nagy segítség.
Elgondolokodtam ezen és nagyon lelket öntöttél belém!
KÖSZÖNÖM!!!!! :)
Mkinek köszi a válaszokat!
:)
Szép napot!
Mindenki adja itt a nagy szentet!!!
Ha valaki megkerte a kezet, akkor azert tette, mert akkor ugy gondolta....attol fuggetlenul tonkre mehet egy kapcsoltat.
Nekem is 2* kertek meg a kezemet.
Az elso 3 ev utan es az eskuvo elott szakitottuk.A masodik 7 honap utan es ra 2 evre ossze is hazasodtunk.Most varjuk 1.5 evvel kesobbre az elso babankat.
Nem kell itt adni a szoveget a hazassag komolysagarol.....nem NAGYOBB felelosseg felesegnek lenni, mint egy komoly kapcsoltban tarsnak lenni.
Az eskuvo meg nem csak egy papir egy no szamara.
Elete egyik legszebb napja.A,ikor mindeni vele egyutt orul.Mindenki gyonyorunek tartja es egyutt unnepelhet mindenkivel akit szeret.Sokan maskent ertekelik az egeszet mint ami valojaban.Az a nap egy hatalmas emlek es buli is egyben.
Te meg ne hallgass a sok okosra, igy Ram se.....csak a szivedre.Az mindig tuja mi a jo NEKED!!
Elore egy jo tanacs....az anyossal joban kell lenni :D
UI: NYUGODTAN LEHET PONTOZNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!