Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor jegyeznek még el? Mikor vesz már el tényleg valaki?
24 éves vagyok, 2 x kérték meg a kezem 2 eljegyzésem volt, mégsem vagyok feleség...
Vicces mi?
Hát én nem viccesnek tartanám ezt,hanem meggondolatlanságnak.Miért olyan fontos neked,hogy eljegyezzenek,hogy elvegyenek?Így gondolom már elveszett az egésznek a varázsa,nem azt jelenti neked amit kellene.
Egyszer jegyezzenek el,de azt jól megfontoltan átgondoltan,és komolyak legyenek akkor a szándékok a házasság felől.Ezért nem értem azt,hogy sokaknak miért annyira sürgős az eljegyzés ha nem jelent semmit,nincsenek komoly házassági szándékok?
Vagy ha kierőszakolja egyik fél,és nem tartós annak is mi értelme van?Semmi!Eljegyzést tartani házasságot kötni felelősséggel jól átgondoltan kellene,mert úgy van értelme,és azzal az emberrel akivel az egész életünket tervezzük leélni.
En 32 eves vagyok es en is masodszor vagyok menyasszony :))
Akkor en sem leszek feleseg soha?
Viccet felre teve, ha eljegyzett a parod, gondolom komoly tervei is vannak veled, nyugi!
32/L
Majd akkor, ha valaki tényleg veled akarja leélni az életét. Egyébként meg úgy sincs értelme, csak azért, hogy megnyugodjon a lelked, hogy sikerült végre eladni magad.
De, ha neked ennyire fontos, hogy elvetesd magad, az szerintem inkább taszító a férfiaknak, szóval jó esélyed lesz rá, hogy menekülni fognak tőled.
A házasság szép dolog, de csak papír, a szerelem nem erről szól, csak pénz kidobás végülis. Lehet anyagiak miatt nem vettek még el. Főleg ilyen fiatalon. Mégis hány éve vagytok együtt, laktatok már együtt egyáltalán? Az eljegyzés után nem kell azonnal összeházasodni.
Hacsak nem vallásos valaki, és addig tartogatja a szüzességét, míg el nem veszik feleségül, akkor lehet én is sürgetném. Bár azt sem lenne fonros lekapkodni, hisz nem ciki a szüzesség, inkább túlzásba vitt ellenkezője az.
Attól még nem leszel felnőttebb, vagy jobb, hogy feleség leszel, nagy felelősség ám.
Meg kell gondolni, mert ha mégsem müködik, akkor ciki lenne már pár hónap után válóperre menni. Gyereket csinálni meg pnéz énlkül is lehet, csak nem érdemes, viszont haoz tényleg nem kell házasság, de házasok könnyebben találnak fiatal házasoknak való lakást kedvezményesen.
De csak az oclsó lakásért nem kell összeházasodni valakivel, ez oylan, mnitha csak azért akarna valaki teherbe esni, hogy ne kelljen dolgoznia, vagy hogy nagyobb legyen a cicije :) a gyereket is akkor kell vállalni, ha tényleg akarjuk őt, hogy neki jó legyen.
Kiélted magad? Le akarod kötni magad? Igazán szerelmes vagy? ezek nélkül nem megy ám, ja és kérdezd meg a barátodat is, érzed hogy szeret? Bármit mnod, neked kell érezni, de csak maiatt mert még nem vett feleségül ne hidd, hogy nem szeret. Ha nem akarna, akkor nem isk érte volna meg a kezed, nem járna veled stb. Nem akarlak áltatni, de elkeseríteni sem. Nagyon sokmnident nem tudok rólatok, ezrét csak találgatni lehet. Unokatesómék 10 évig jártak jegyben, és mégsem vette el a csajst, szétmentek, de nem azért, mert nem voltak házasok, talán épp azért nem házasodtak üssze, mer már elhidegültek, bár inkább a pénz miatt vártak szerintem, de közbejött a szakítás, ennyi.
Engem anno 5 év együttjárás után jegyeztek el, 2 évig voltam menyasszony, és mielőtt még esküvő lett volna, szétmentünk. Akkor lehatároztam, hogy én többet nem akarok semmiféle eljegyzést, sőt esküvőt sem, mert nem az számít, hanm, hogy jól meglegyek a másikkal. És hiába volunk együtt sok-sok évig, nem sikerült, szóval nem az évek számítanak.
Aztán (egy másik kapcsolat után, ami 4 évig tartott) jött valaki, akivel már az első perctől kezdve, mintha ezer éve ismertük volna egymást, két hét után már együtt laktunk albérletben, majd nem telt el egy év és közösen vettünk házat is. Ő már levált ember volt, így a kezdet kezdetén tisztáztuk, hogy egyikünk sem akar házasodni. És ez így volt jó...2,5 évig...amikor is megkérte a kezemet. Nem volt eljegyzés, sőt még lakodalom sem. Januárban kért meg, májusban összeházasodtunk 2 tanú+mi, majd délután egy kerti sütés-főzés a barátokkal. Életem egyik legszebb napja volt. És akkor derült ki, hogy már három főre bővült a kis családunk. Kisfiunk most fél éves és nagyon boldog vagyok.
Szóval, mindennek eljön az ideje, hidd el! és Sok Boldogságot előre is!
Szia!
Az eljegyzés még nem jelent automatikus elkötelezettséget; de kicsit úgy érzem "divatból" adtad a kezed. A viccesség ebben mutatkozik meg. Ahhoz hogy feleség légy, egy komoly elhatározás, döntés kell; ami nem csak a gyűrűről szól. Itt még ez hiányzik...
Sziasztok!
Bocsi nem volta elég teljes.
Szóval az első kapcsolatom 5 évig tartott és megkérték a kezem én repültem a boldogságba!Aztán rá egy évre megcsalt és megütött meg hasonlók egy rohadt ku#va miatt...okat szenvedtem ettől...
Aztán a második aslatom majdnem 3 évig tartott, és a párom idősebb is volt nálam 5évvel , megkérte a kezem, hogy komolyan gondolja velem...
Igen ám, csak itt mostanában jöttek elő problémák , mire most vége lett nemrég, mertmár nembírtam tovább a problémákat, a veszekedéseket és ott hagytam.(Fontosabb az anyja ,mint én, nem haladunk semerre, még mindíg külön élünk...).
Nagyon sokat szenvedtem és fájnak ezek nagyon!!!
Tehát nem úgy tartom viccesne, hogy hű végre elmondhatomva már 2 psitól 2jegygyűrűm...
Hanem , mert én soha ne leszek anyuka?Feleség?Boldog?
Dehogy nem leszel nyugi.Csak ezek közül egyik sem volt neked az igazi.Ez van akinek nagyon fiatalon jön,van akinek sokat kell rá várnia.Ezekkel a pasikkal örülj,hogy nem kötötted össze az életedet,mert nem lettél volna egyik mellett sem boldog.Majd jönni fog valami az életedbe,akiről tudni fogod,hogy igen Ő az.Akkor mondj majd igent a lánykérésre.Persze előtte ismerjétek ki egymást,lakjatok is együtt ha lehet.
Sok sikert boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!