Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hányszor és milyen gyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor és milyen gyűrűt szokás adni?

Figyelt kérdés

Szóval eljegyzéskor is egy pár gyűrű, aztán a lagzikor meg az arany karika kerül fel?

Vagy eljegyzéskor csak a fiú ad a lánynak? Vagy ez hogy megy?

Pl. köves gyűrű eljegyzéskor vagy az mikorra jó?

Csak érdekelne a téma.

2009. okt. 3. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Nekem pàrom, egy köves gyürüvel kértem meg a kezem! Esküvöre rendeltünk karikàt, addig nem is huztuk fel! De ez màr inkàbb pénz kérdése, kinek mire futja!
2009. okt. 3. 10:17
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

szia!

Változó. Van akiknél az eljegyzési gyűrű lesz az esküvői is, csak áthúzzák., de általában új gyűrűket vesznek az esküvőre. Eljegyzéshez nemigazán jó a köves (sztem), az mehet majd az igazi karika vásárlásakor.Általában aranyat szoktak karikának, de mostanában a fehérarany is trendi, sőt az ezüstök között is nagyon szépek vannak. Amerikában meg néhol divatos, ha csak a lány kap gyűrűt, de nálunk illetve többségében közös eljegyzés van,ami azt jelenti, hogy a lány is kap, meg a fiú is. Van aki az eljegyzésihez kísérőt is kap, van akinek nem fontos...

2009. okt. 3. 10:19
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

A párom fehérarany gyémánt soliterrel, azaz egykövessel kérte meg a kezem, majd együtt választottuk ki a karikagyűrűket, amelyek szintén fehéraranyosak:)

Eljegyzéskor, azaz lánykéréskor csak a fiú ad a lánynak, ez a meglepi gyűrű, de a karikát tényleg legjobb együtt kiválasztani, mert életre szól és mindkettőtöknek kell tetszen.

2009. okt. 3. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
43%
meglepi gyűrű! Má megint....:) Nem meglepi! Illetve lehet az is, de sokkal jobb, ha együtt választjátok ki!! Én nem tudom, de amikor a férjem eljegyzett engem , én is eljegyeztem őt. Nálunk ez van "divatba" :)
2009. okt. 3. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

11:23 A lánykérő gyűrű az meglepi!!!

A fiú egyedül választja ki, a karikát választják közösen, az már nem meglepi.

Vilcsó???

2009. okt. 3. 11:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Tedd ahogy jónak látod.vehetsz két karikát is és akkor mindketten elvagytok jegyezve,de vehetsz sima aranygyűrűt,kő nélkül az is lehet szép.Mi eggyütt választottunk karikát,és a kisérővel kérte meg a kezem.
2009. okt. 3. 11:35
 7/15 anonim ***** válasza:
27%
vilcsó, persze, hogy vilcsó:) Kicsicsillag, Te mindenhez ilyen rugalmasan tudsz alkalmazkodni? :)
2009. okt. 3. 12:03
 8/15 A kérdező kommentje:
És az úgy milyen szerintetek, ha először kapnék egy kísérőgyűrűt, aztán később pedig az arany karikagyűrűt a balkézre mindkettőnknek (ez lenne a hivatalos eljegyzés), és ezt az arany karikát áttennénk esküvőkor a jobb kézre?
2009. okt. 3. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:
kisérőt a jegy-gyűrűhöz szokás, tehát ez így jobb lenne. Viszont a jegy-gyűrű megmaradhat karika gyűrűnek, ha olyat választotok. (csak át kell húzni majd akkor)
2009. okt. 3. 15:28
 10/15 anonim ***** válasza:
11:23-as én is igy szeretném hogy visszakérném a párom kezét, de nem tudom hogy milyet vegyek neki, te milyet vettél sima karikát?
2009. okt. 3. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!