Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves menyasszonyok, mielőtt megkérték a kezeteket, volt hogy szóba hoztátok párotoknak a dolgot, céloztatok, utaltatok rá? 26/L
Hűt hogy sírva fakadt, ahhoz erőteljesen hozzájárult, hogy az összeesés határán álltunk és pattanásig feszültek az idegeink, mert a spórolás miatt a teremdíszen át az autódíszig mindent mi csináltunk és alig aludtunk 4 órát hajnalban, plusz lefürödni se volt időnk az esküvő előtt és olyan most már minden mindegy állapotban láttam utoljára, amikor magára rángatta az öltönyét, hogy fogadni tudja a vendégeket, én meg az elszúrt menyasszonyi frizurámon voltam kiakadva, amit rögtön a fodrásztól hazaérés után félig kifésültem...Na így látott utoljára.
A titok nyitja, hogy a fotózást hiába erőltették, az esküvő utánra tettük. Így valóban akkor látott meg először, amikor a vőfély kikért.
Már attól meghatódtunk tényleg, ahogy gyülekeztek a rokonok, barátok a tiszteletünkre. Volt aki több 100 kilómétert utazott értünk, pedig meg se hívtuk!
És ebben a hangulatban kinyílt az ajtó és ott álltam abban a gyönyörű ruhában, egy rokon által helyrehozott frizurával és azt hiszem, felülmúltam önmagam szépségben, mert néhány órával azelőtt még egy savanyúuborka is szebb volt nálam, szóval kicsit ledöbbentettem, na:) Úgyhogy a vőfély kérdésére, miszerint lefogadja, hogy még nem látott így, csak nagy bólogatást bírt válaszolni és a csupa könny szemét törülgette és mindenki nevetett. Az egész esküvőben az volt a legszebb pillanat!
Sosem hoztam szóba!
Valahogy én ezzel úgy voltam, hogy ha valami, hát ez tényleg egyedül a pasi dolga.
Én nem akartam utána olyan szájízt,hogy na tessék, rábeszéltem a lánykérésre!
Úgy voltam vele,hogy ha majd ő megérik rá, akkor kérjen meg.
Így is volt!
Ilyenkor valahogy mindig felmerül bennem az a kérdés, hogy ezek a nők vajon a gyereket is kihisztizik, kizsarolják??
20N
Előző vagyok. Ja és igen, menyasszony. :)
Nem harcoltam ki, de még egy pár évig jegyben fogunk járni.
Két éve vagyunk együtt, ebből fél éve együtt is élünk.
Megimserkedés után pár hónappal elég sok baba született az ismerettségi körünkben.Akkor mondtam hogy gyereket én csak házasság után,és akkor szeretnék gyereket ha betöltöttem a 30at.
Ekkor voltam 26.
Nem beszéltük túl.
2 év múlva kérte meg a kezem,28 voltam,mondván hogy kezdjünk el közös otthont épiteni,legyen hova érkeznie a gyereknek.Épp időben végeztünk,festeni már nagy pocakkal festettem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!