Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám magamból "kiűzni" a gondolatot hogy a párom mikor kérné meg a kezem?
"Azt ugye tudod, hogy CSAK ÚGY van értelme az eljegyzésnek, ha 1 éven belül(MAXIMUM) össze is házasodtok?! Erre gondoltál már? Sokaknak megkérik a kezüket,aztán még 4-5-6-8 évig is CSAK menyasszonyok lesznek.Ez szerintem tök szomorú dolog például :-("
Ezt feltétlenül muszáj minden hasonló kérdéshez beírnod majdnem szó szerint? Az eljegyzés azt jelenti, hogy megegyeztek, hogy összeházasodnak, amint lehetőség nyílik rá. Sehol nincs megszabva időtartam a jegyességre, még csak illemszabály sincs ilyen. Neked valami iszonyatosan sürgős lehet az esküvő, közben meg nem vagy "CSAK menyasszony" se.
10-es, köszi a (vélhetően tőled származó) lepontozást, nem adom vissza.
Én a saját tapasztalatom írtam le, te is a tied. Hogy benned utóbb elhalványultak azok a dolgok és az eljegyzés került előtérbe, az egy dolog, én évek alatt sem feledtem el, mennyire nehezen kerültünk össze, az meg én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!