Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor kezdtétek el az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdtétek el az esküvő szervezést?

Figyelt kérdés

Az eljegyzéskor rögtön megbeszéltétek mikor lesz az esküvő?

Mikor meglett az időpont, netán már az eljegyzéskor?

És az ötletszerzést?

2012. szept. 6. 09:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekünk hamarabb megvolt az esküvő időpontja, mint maga a lánykérés! Egy kikötése volt a feleségemnek, hogy fél év teljen el a kettő között!

Szeptember 19-én volt a lánykérés.

November 27-én az eljegyzés.

Május 12-én az esküvő.

2012. szept. 6. 10:43
 12/22 A kérdező kommentje:

Hát az én megkérésem meglepi volt :D

Szóval semmilyen időpont megbeszélés nem történt előtte...

A hely lefoglalása sem sürget..

CSak kíváncsi voltam.....

2012. szept. 6. 10:55
 13/22 anonim ***** válasza:

Csak jótanácsként mondom, hogy az éttermet, a vőfélyt, és a zenekart a legfontosabb lefoglalni!

Mi egy ismerős vőféllyel jártunk úgy, hogy több mint egy évvel előtte már foglalt volt az időpontja. Mivel mi ragaszkodtunk a Máj.12-höz, így kerestünk másik vőfélyt!

Ha jó lagzit akartok akkor mindennek az alapja a jó zenekar és a jó vőfély!

Jó készülődést!

2012. szept. 6. 11:06
 14/22 anonim ***** válasza:
A barátom még valamikor május végén kérte meg a kezem, de a hivatalos lánykérés még várat magára (gyűrű nem volt stb., csak úgy kiszaladt belőle :D), és azóta már ötletelünk, de olyan nagyon még nem veselkedtünk neki a szervezésnek. Csak ötletek terén. Pl. színházi színlapos meghívónk lesz, az biztos, és ő szeretné rá készíteni a grafikát, mert ért hozzá :). Meg gyűjtjük a zenéket bevonulásra, kivonulásra (mert tuti nem Nászinduló lesz meg hasonlók, az mindkettőnknek sablon), én meg azért már lelkesen bújom az esküvői blogokat, képeket a neten inspiráció gyanánt :).
2012. szept. 6. 11:12
 15/22 A kérdező kommentje:

Otthon családom kertjében sátrasat szeretnék a tesóm értelméből jönne a kaja, és a legjobb haverom és a bandája csinálnák a zenét már csak azért is mert így anyagilag jól jövök ki....tehát csak a vő és a templom, virágok, ruha maradna tehát időpontokkal tényleg nem hajt a tatár....

Igazából most így hogy végigolvastalak titeket rájöttem hogy hagyom az eredeti tervet lakásfelújítás és utána időpontkitűzés....külön eljegyzése mizériát soha nem is akartunk.....azt hiszem így lesz a legjobb....

2012. szept. 6. 11:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!!
2012. szept. 6. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
11:12 vagyok, ja, és időpont még nincs... barátom nagyon szeretné már jövőre, de azzal meg az a bibi, hogy nekem a tavasz lenne az álmom, de legjobb barátnőm egész tavasszal Svédországban lesz szakmai gyakorlaton, és csak húsvétra jön haza, én meg nem akarom ezért hazarángatni, viszont nélküle nem mennék férjhez. Végül ha nagyon muszáj, ősszel is kiegyeznék, de hát a tavasz az tavasz, na :P.
2012. szept. 6. 11:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Mi a lánykérés napján kitaláltuk, hogy 2013. augusztusában legyen az esküvő. El is kezdtük a lefoglalásokat már akkor, így bőven szabad volt az étterem, zenekar, vőfély, fotós, videós, és az egyházi időpontot is megválasztottuk, így nem kell alkalmazkodnunk más párhoz :)
2012. szept. 6. 18:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Az időpont kitűzését akár az eljegyzéskor is ki lehet tűzni, de ha tisztában vagytok mit akartok, és az árakkal, akkor inkább azt tanácsolom, hogy ha legalább a foglalóra összejött már az összeg, akkor pontosítsátok a dátumot. Felesleges addig kinézni a dátumot, ha nem tudjátok összegyűjteni addigra a pénzt.

A jó szolgáltatókat már akár egy évvel elötte érdemes lefoglalni, ahogy sokan írták, teljesen mindegy, hogy magad szervezed, vagy esetleg szervezővel együtt.

Ami pedig az elképzelésedet illeti a kajával és a zenével kapcsolatban. Nem gondolod, hogy a testvéred is megérdemelné azt, hogy vendégként végig bulizza, szórakozza a lagzidat, és ne arra figyeljen, hogy a a konyhában és a felszolgálásnál minden rendben van-e?

A legjobb haveroddal szintén ez a helyzet. Ha a legjobb barátom, akkor az a minimum, hogy nem hívom az esküvőmre "dolgozni", hanem őt is megtisztelem azzal, hogy vendégként látom az esküvőmön!!!!

Szerintem ezt gondold át, mert lehet, hogy olcsóbban kijönnél, de...

Ami pedig a sátrat illeti. Gondolom, nincs a háznál sátor, vagyis bérelni fogjátok. Ami azt jelenti, hogy ahhoz kell majd padlózat is, mert ha kertben lesz a füvön, ott nem lehet táncolni. Ez viszont legalább akkora költség, mintha egy különálló helyszínre mennétek. Ahol megcsinálják az ételt, fel is szolgálják, és még ki is takarítanak utánatok, és nem nektek kell a lagzi után.

Vannak olyan helyszínek, ahol már 3-4000 ft körül kapsz egy főre több fogásos kaját...

Én már csak tudom, ez a munkám.... :)

2012. szept. 7. 09:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Augusztus végén kérte meg a párom a kezem, és következő augusztus elején volt az esküvőnk. Az eljegyzés után rögtön elkezdtünk agyalni a megfelelő időponton, és kb. egy hét alatt el is döntöttük. Aztán beszéltün a zenésszel, lefoglaltuk az éttermet (mindkettő nagyon olcsó és nagyon jó, ezért hamar kellett lépni mindkét ügyben). Aztán szépen sorban jött a többi dolog is. Az ötletszerzés meg már kb. 10 éves korom óta megy. Nem mániákus szinten, de azért szoktam gondolkodni, ha egyszer nagy leszek, mit szeretnék majd. :-)
2012. szept. 8. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!