Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal lassan két éve leszünk együtt, és most szeptember 5. -én lessz a születésnapom! Szeretném már, ha eljegyezne, tehát venne egy eljegyzési gyűrűt nekem! Nem merem neki említeni ezt a dolgot, de hogy érjem el, hogy ez megvalósuljon? :D
17!
Igen, de attól még megkérdezheti, hogy nem változott-e meg az elképzelése. Ha nem nem.
Én is azt mondtam anno, hogy sosem megyek férjhez, de 3 év múlva mégis férjhez mentem, na bumm, meggondoltam magam.
De néma gyereknek anyja veri... emberek vagyunk, kommunikálunk. Kérdezni szabad, csak a válaszra is fel kell készülni. Egy kérdés még nem piszkálás. Szerintem. Egyenesebb dolog mint hátulról manipulálni, meg trükközni, célozgatni. Mindenkinek lehetnek elképzelései az életéről és a jövőjéről, amik időnként változhatnak ezeket normálisan lehet tisztázni. Egy kapcsolat elején le is sz@rja az ember, hogy a másik nem akar esetleg nősülni, hiszen akkor még esze ágában sincs hozzá menni, és gondolja talán nem is lesz, de majd meglátjuk. Akkor még nem elfogadja az ember, hanem nem foglakozik vele, mert nem lényeg. Aztán amikor eljön ez a pont akkor meg meg kell beszélni. A választ kell elfogadni. Nekem amúgy mindegy.
#21 - persze, kérdezni lehet, csak hát így meg nem életszerű a dolog. Mint említettem előbb, én is megmondtam 15 éve, hogy nem áll szándékomban nősülni, de ez a téma évről évre magától felmerül. Nem azért, mert valamelyikünk eröltetné, egyszerűen, mert a rokonságban, baráti körben házasodnak emberek, vagy éppen válnak emberek, és ettől előjön a házasság-téma. Tehát beszélgetünk róla, és mindig kilukadunk oda, hogy a mi életünkből nem hiányzik ez a dolog, és kész.
Tehát szerintem, ha valahol nem jön szóba a házasság-téma évekig beszélgetés-szinten se, ott valaki direkt kerüli azt, hisz teljesen köznapi téma...
Miért vagyunk lepontozva???
Off.
Úgy látom ezen az oldalon sem lehet már semmit írni..
13-as vagyok...semmi rosszat nem írtam,és láám,le vagyok pontozva...
mi a jó égnek akarsz te 21 évesen megházasodni??? hiszen alig vagy még felnőtt... tudom, mindenki felnőttnek hiszi magát minden életkorban, majd jó pár év múlva, ha visszanézed, másképp látod majd, így a normális.
ha meg veled akarja leélni az életét, majd úgyis mondani fogja, ne aggódj. papírral, vagy anélkü ;-)
inkább egy helyesírási szótár kéne a kezedbe, nem gyűrű...
csatlakozom a "mi a francnak kell nyúzni ezzel majdnem minden pasit" kérdezők táborához.
az elején világosan elmondta, hogy nem akar nősülni. az ember 32 éves korában nem változik olyan sokat ilyen kardinális kérdésekben.
21 évesen meg pláne ne akarj férjhez menni, pláne ha ilyent éretlen vagy még.
Én 29 évesen mentem férjhez, a férjem 37 volt ,a lányomat 31 évesen szültem de nem éreztem soha azt hogy valamiért lemaradtam volna valamirröl.
Inkább mindig ugy érzem ez egy éret kor volt amikkor az ember megfontoltabb döntéseket tud hozni.
A lányomnak is mindig azt tanácsolom ne siesen inkább az egyetem után még éljen nem fog semiröl le késni.
Egyébként én sem szándékoztam házaságot köttni mert nem tartotam fontosnak.Az csak egy papir a lényeg a megértés a szeretett ill szerelem.
# 28/29 08-17 01:24
Dettó!!! :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!