Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mivel lehet rá venni a párunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet rá venni a párunkat, hogy eljegyezzen? :D

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 22:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is házasságellenes voltam, amíg meg nem ismerkedtem a feleségemmel. Nem sokat gondolkodtam, hogy megkérjem a kezét. :) Ember függő a kérdés, és sajnos drága mulatság, de megéri. Én nem sürgetém a helyedben.
2012. aug. 7. 03:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Én nem sürgetem a páromat majd el jön annak is az ideje így is jól meg vagyunk csak kíváncsi voltam a válaszokra
2012. aug. 7. 08:38
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Többféle módszert alkalmaznak a gyakorlatban.

1."Rejtélyes" teherbe esés

2. Érzelmi zsarolás

3. Állandó célozgatás és tudatalatti kondicionálás

4. Szülői ráhatás, terror

5. Ezek kombinációja vagy mindez együtt

Nos nyilván fentiek eltérő hatásfokkal működnek különböző embereknél az ún. emberi tényezők miatt.

Egyébként 9-nek van némi igaza.

2012. aug. 7. 09:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

ha el akar jegyezni, akkor az egész Világ sem állítja meg. ha nem akar, akkor hiába erőlködsz. ez ennyire egyszerű.

én pl mindig mondtam a páromnak, h nem igazán szeretnék házasodni. ennek ellenére kaptam tőle egy gyűrűt. továbbra sem vagyok házasságpárti, de szép gesztusnak tartom.

2012. aug. 7. 10:06
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Ha 20-24 év körüli vagy, és néhány éves (1-2) a kapcsolat, akkor felesleges ezt elsietni. De ha már 30 körüliek vagytok, szerintem kérdezz rá, hogy mik a jövőbeni tervei veled, mit szeretne, esetleg családot alapítani majd vagy ilyesmi. Egy normális férfival ezt simán meglehet beszélni. Ha egyáltalán nem akar erre válaszolni, vagy kerüli a témát, akkor érdemes nyitott lenni más férfiak felé is, mivel ő valószínűleg csak "erre-arra tart", neked meg mennek a fiatal éveid.
2012. aug. 7. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

13 vagyok.

Nem értem miért pontoztatok le, hiszen a kérdező le is írta, hogy nem akarja rávenni a párját, csak kíváncsi a válaszokra. Ehhez képest mindenki neki ad tanácsot. Én meg leírtam, hogy megy ez a gyakorlatban. Aki szerint nem így csinálja a nők nagyobb része, az jelentkezzen. Nem a tisztelt kivételekről beszéltem. Szomorú látni az igazságot saját nemünkről ugye? Pedig bizony ez megy. De mindegy is.

26/N

2012. aug. 7. 14:10
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a fondorlatos praktikáknál, jobb az őszinteség.

A nő merje megmondani a férfinak, hogy nem csak játékszer akar lenni, akit ha megunnak eldobnak.

Tény hogy a "rejtélyes" teherbe esés a gyakorlatban működik, de az ilyen nőknek később azért oda fogja mondani a férje majd párszor, hogy te akaszkodtál rám, soha nem vettelek volna el, ha nem állítottál volna nekem csapdát.

2012. aug. 7. 14:54
 18/21 anonim ***** válasza:

13-as ez jó:)

Én teherbeestem de nem relytélyesen csak úgy együtt elszámolva...:)

És nem is jegyzett el tőle, de elvesz..az eljegyzést kihagytuk... és 10 év után..szerintem mondjuk ez is számít:)

szerintem egyébként nem kell rávenni jön az ideje mendennek,régen én is mutogattam a gyűrűket meg minden aztán mikor kiderült, hogy apasági nyilatkozat kell szüléskor közölte az neki ciki úgyis elvett volna de akkor legyen most rögtön...

eljött az ideje ennyi...

:)

2012. aug. 9. 14:37
 19/21 anonim ***** válasza:
rejtélyest akartam írni bocsi:)
2012. aug. 9. 14:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem szánalmas, csak szerelmes. :)
2012. aug. 15. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!