Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit kapott eljegyzési ajándékként? Kinél mi a szokás?
Nálunk a szokás, hogy a férfi szülei egy porcelán teás vagy kávés készletet adnak a leendö menyüknek. Èrtékeset.
Na nálunk a volt férjem szüleitöl semmit nem kaptam, de eszükba sem jutott. ìgy anyukám nekem vette meg a készletet. A tesóm feleségének is azt vett.Pl a barátnöm egy nagyon gyönyörü arany nyakláncot kapott az anyósáéktól eljegyzésre.
Ez egyébként szokás kérdése. Igaz a mostani pároméknál sem hiszem hogy ez szokás, de itt eleve értékes ajándékot kapok a szülöktöl és mindig gondolnak rám.
Eljegyzési ajándék?!?!?!?
Minek?!?!?!?!?!?
Megvásárol Téged valaki?
A párod is kap eljegyzési ajándékot?
Az eljegyzés két ember magánügye. Szeretkezési ajándékot is adnak majd Neked? :)
Mi nem kaptunk semmiféle ajándékot, virágot hoztak a ház asszonyának meg nekem, semmi több.
A páromtól csak a karikagyűrűt kaptam. Vett volna kísérőgyűrűt is nekem, de azt mondtam neki, erre ne költse a pénzt, mert soha nem hordok gyűrűt, a szekrénynek meg minek vegyen.
Ajándék ötlete senkiben fel sem merült.
(Hajdú-Bihar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!