Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósod/Apósod mit szólt az eljegyzésetekhez?
Figyelt kérdés
Nálunk most kezd körvonalazódni a téma...a párom szülei szeretnek, legalábbis azt gondolom, úgy érzem. De nem tudom, mit fognak szólni. Kérdeztem a páromat, hogy elmondja-e a szüleinek, mit tervez, majd ha tervezi, azt mondta igen...igazából félek, mit szólnak, számomra fontos lenne, hogy tudjanak velünk örülni...
Nálatok, hogy volt?
2012. júl. 12. 22:48
1/7 anonim válasza:
jáj há ányóspájti biztos bódog lész nágyon
2/7 anonim válasza:
Látszólag szeretett engem is az anyósjelölt.Addig amig össze nem költöztünk.Onnantól már nem volt álszeretet,csak semlegesség.
De mikor összeköltözés után 3 hónappal el is lettem jegyezve,onnantól látványosan utál.
3/7 anonim válasza:
anyósom örült, apósom mosolygott egyet és ezzel el is volt intézve. Kb. 1 perc alatt letudták. Anyósom kedves asszony, de nem nagyon tudja kimutatni az örömét. Az esküvő szervezése pedig katasztrófa volt. Átmentünk (250 km) átadni a meghívókat, anyósom persze hulla részeg volt, apósom meg inkább meccset nézett, nem nagyon foglalkoztak velünk. Amikor odaadtuk, anyósom csak nézett maga elé, könnybe lábadt a szeme, de ugye az illúzió eltűnt a piaszag megmaradt, apósom annyit mondott szép, és visszament focit nézni. Utána folyamatosan hallgattuk, hogy hülyék vagyunk, ezt nem jól csináljuk (após részéről), de végül tetszett nekik minden. Tehát nem voltak túl lelkesek. Anyósom talán egy picit, de apósom elnyomja, így ő sem nagyon ugrált. Hát kb így álltak hozzá.
4/7 anonim válasza:
Mindketten nagyon örültek, és már régóta várták hogy az eljegyzés megtörténjen. :)
5/7 anonim válasza:
Gratuláció helyett egy epés megjegyzésre futotta csak tőle: " Hát akkor sok szerencsét hozzá..."
6/7 anonim válasza:
Szerintem engem is szeretnek, mert sosem volt rosszindulatú megjegyzése egyiküknek sem, de azért nem tekintenek teljesen a család részévé.
Hát na.
7/7 anonim válasza:
Jajj, mi a nagy bejelentést hétvégén fogjuk megejteni és nagyon félek. Kedvesek velem, meg minden, de az anyóspajtival annyit nem beszéltem két és fél év alatt, mint a sarki kisbolt eladójával. Nincs bennünk semmi közös, néha beszólogat, féltékeny, ha én főzök... Párom nővérének a barátja meg olyan bunkó, félek az ő reakciójától is, meg attól, hogy ki fognak röhögni, vagy rám sütik, hogy jön a baba (nem jön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!