Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jó irányba haladunk, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó irányba haladunk, ugye?

Figyelt kérdés

Párommal 5 és fél éve vagyunk együtt, én 21 vagyok, ő 25. Bennem mostanában fogalmazódott meg, hogy szívesen lennék a menyasszonya (Persze nem említem. Véletlenül sem akarnám, hogy unszolásnak vegye.), ő pedig mostanában kezdte el emlegetni, hogy jó lenne összeköltözni.

Akkor végülis jó irányba haladunk, nem? Hiszen mindketten szeretnénk előrébb lépni, még akkor is, ha az előrelépést picit máshogy képzeljük el. Talán ő egy kicsit racionálisabban gondolkodik nálam.

Hozzátenném, hogy nekem még itt az egyetem, meg egyelőre nem is állunk túl jól anyagilag, így az eljegyzésről dédelgetett kis álmom egy darabig álom is marad még. Ez nem is baj, csak jó erre gondolni. :)

2012. júl. 5. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy jó irányba haladtok. Grat! :)
2012. júl. 5. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Akármennyire is haladhattok jó irányba, ha beköszön egy 3., akkor vége mindennek:D

Tudod...: [link]

2012. júl. 5. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Ennyi idő után már a minimum, hogy együtt kellene élnetek. Csak az anyagiak miatt nem biztos, hogy ez összejön, mert te most még tanulsz.
2012. júl. 5. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem sok köze van egyiknek a másikhoz.Az összeköltözésből nem következik a lánykérés és fordítva.Beszéljetek róla,hogy ki,hogyí képzeli el a jövőt,ő mit gondol a házasságról,nehogy becsapva érezd magad összeköltés után,hogy az én álmommal mi van,ha az övé teljesült már.
2012. júl. 6. 07:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó irányba haladtok, de az összeköltözés nem feltétlenül előzménye az eljegyzésnek, remélem tudod.

Sokan házasság nélkül élnek együtt, gyerekkel, ez is egy lehetőség. :)

2012. júl. 6. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!