Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elbizonytalanodtam. Fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elbizonytalanodtam. Fiatal parok nalatok is igy van ez?

Figyelt kérdés

Nem regota lakunk egyutt a parommal, az esku ot tervszgetjuk bar meg csak elmeletben. Paromat uj munkaidobe osztottak reggel 5-re megy, 1-2 korul jon haza. En jelenleg nyari szuneten vagyok (tanitok). Semmibol nem all a napunk mar most. En delelott bevasarolok, tal

karitok, fozok, mosok, mire hazaer hulla faradt eszik es ledol aludni, felkel lebeszeli a kovetkezo napi melot, vacsora, zuhany kis tv es mar alszik is. En perze jarjak labujjhegyen egesz delutan es este mert kicsi a lakas kulonben nem tud pihenni. Mar nagyon unom hogy ebbol allnak a napjaink amiota ez a beosztas el. Ram egy kis idot sem fordit hiaba mondom neki hogy ez igy nem franko. Ti mennyi idot szantok naponta egymasra es mivel toltitek azt?

2012. júl. 4. 22:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Napi 3-4 óra a minimum, amit egymásra szánunk, van, hogy többet is. Gyerekek, munka, háztartás mellett. Gyakorlatilag az összes időt egymásra szánjuk, amit nem vesz el más. Beszélgetünk, összebújunk, sétálunk, együtt fürdünk, moziba megyünk, vagy csak kávézunk valahol, mikor mihez van kedvünk.

Azt gondolom, hogy nagyjából mindegy, mikor dolgozza le az ember a napi 8 órát, az együttlét legfeljebb csússzik, de nem marad el. Ha jól számolom, délután 2-től van otthon a párod mondjuk reggel 4-ig, ez 14 óra. Aludjon 10-et, de akkor már halálra dagonyázta magát, eszik egy órát, de hol marad a maradék 3 óra? De legyen csak 2, ha tévézni is szeretne...

Nem jól van ez így. :-(

2012. júl. 4. 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Reggel együtt kelünk, lustizunk az ágyban, kávézunk, kutyát sétáltatunk. Mivel én kötetlen munkaidőben dolgozom, van lehetőségünk arra, hogy együtt ebédeljünk, ha nem ennénk együtt én nem is kajálnék egész nap. Este hétig lerendezzük a dolgainkat, otthon ő még vacsizik, én akkor már nem kívánom az ételt, de leülök mellé, amikor eszik, beszélgetünk. Általában kettőkor jutunk el arra a pontra, hogy alszunk, addig gyakoroljuk a lepedőakrobatikát, filmet nézünk, vagy szintén beszélgetünk.

Péntekenként együtt járunk táncolni.

Le kéne ülnötök megbeszélni a dolgot. Inkább nem írom le, mi volt a mi házavató programunk anno.

2012. júl. 4. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi 1.5 éve vagyunk együtt (1 éve együtt élünk )nagyon keveset találkozunk...

Leírom a mostani hetet:

Hétfőn együtt voltunk egész nap, de közben Ő elment bevásárolni, aztán én főztem. Ezen kívül csak egymással voltunk. Kedden reggel 5-kor indult dolgozni, én este 10kor, mindketten másnap reggel 6-ig. Ő előbb hazaért, de megvárt beszélgettünk egy fél órát. Aludtunk délután 14 óráig. Utána 2 órát együtt voltunk, majd mentünk vendégségbe, aztán én 10re dolgozni, Ő haza. Holnap mire hazaérek Ő már nem lesz otthon, majd este fél órát találkozunk. Ez utóbbi csütörtök és majd szombaton találkozunk, de akkor is délutánig pihenünk.

Sokat nem látjuk egymást, főleg augusztusban, mikor elmegyek vidékre dolgozni 3 hétre.

De kitartunk, viszont, ha otthon lennénk, akkor nem lenne elég ennyi. Főleg, hogy a Párod 2-kor otthon van...

Szerintem ez így nem oké, a mi helyzetünk sem túl jó, de nekünk ez ideiglenes.

23N

2012. júl. 4. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A vőlegényem 5-8 között szokott hazaérni, onnantól egymáséi vagyunk éjfélig.

A ti helyzetetek nem túl rózsás, üljetek le beszélgetni!

2012. júl. 5. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Reggel együtt kelünk,megreggelizünk,kávé,elkészülünk,megyünk dolgozni 8ra.Végzünk fél5kor,találkozunk,elmegyünk vásárolni,vagy ahova kell,majd haza,én vacsitfőzök,párom vagy segit vagy mást csinál addig (mosást beindit,porszivózik,tereget).Vacsizunk,kiülünk az erkélyre,beszélgetünk,elvagyunk.Este 10 körül ágyba,11-éjfél között alvás.
2012. júl. 5. 08:52
 6/10 anonim ***** válasza:

mi 5 éve vagyunk együtt, 4.5 éve együtt élünk. Reggel ő kel fél 6-kor, én fél 7-kor. amikor megy 6-kor dolgozni, ad puszit és ennyi a reggeli tali. én 5-ig dolgozom, kb háromnegyed 6-ra érek haza. A férjem 4-ig dolgozik, de sokat túlórázik, de 7-re általában otthon van. Én addig igyekszem megcsinálni a dolgomat, hogy max 8-ra kész legyek, ő lemegy a kutyával, utána vacsi, dumcsi, fürdés, TV-zés úgy fél 11-ig 11-ig. Ez az átlag. hétvégén azért több az együttlét, ritkán megyünk bárhova, de augusztusban pl. megyünk egy hétre nyaralni nászútra, és ez azért segít átvészelni a monotonitást.

viszont anyukám egy hónapja kórházban van, meló után nem is megyek haza, egyből anyu, utána 7-fél 8, mire hazaérek, már főzni sem nagyon van kedvem, inkább veszek valami főtt kaját, szendvicsezünk.

Illetve 2 évvel ezelőtt a férjem délutános volt. Én reggel keltem, mentem dolgozni, ő még aludt, mire este jöttem, ő már dolgozott, éjfél körül jött haza. Így hétköznap csak annyit beszéltünk, hogy helló, és szia!

2012. júl. 5. 12:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Hajnalban 4kor kelek,fél 5-kor indulok dolgozni.Este fél 9-re(!) érek haza heti 6 nap.Párom is dolgozik,ő reggel 7-re jár,este 6kor ér haza.

Nem sok időnk jut egymásra,heti egy napot vagyunk itthon,de általában ellenkező napon :-(

Így élünk egy éve;egyébként együtt elénk 3 éve,de ez most nem tesz jót a kapcsolatunknak egyáltalán.Reméljük,hogy ez változik majd.

2012. júl. 5. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Addig él az ember, amíg suliba járhat. Senki sem hiszi el, amíg be nem darálja a meló. Nyugdíjig halott az ember, hacsak nincs valami nagyon-nagyon jó munkája.
2012. júl. 5. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Elég jó munkahelye van, laza lenne a főnök, dehát sajnos amíg mi "csak" egy fiatal pár vagyunk, addig másoknak gyerekei, felesége van, egyértelmű, hogy páromat hívják hajnalban, van hogy 5-re, de az is előfordult, hogy 3-kor ment el itthonról. Kérte, hogy tegyék vissza az eredeti műszakját (8-16), mert az neki sokkal kényelmesebb, de egy családos apukát váltott fel a jelenlegi műszakjában, így most nem nagyon tudják megvariálni a dolgokat. Majd meglátjuk mi lesz. Mi alapból nagyon sokáig éltünk "távkapcsolatban", az hogy sikerült összeköltöznünk mondhatni egy megváltás volt és nem volt semmi probléma, amíg ezt így be nem variálták. Most azóta napközben állandóan fáradt, le sem teszi a fejét már alszik.
2012. júl. 8. 11:05
 10/10 anonym0117 ***** válasza:

Szia!

Velünk is ez van most, de hál' Istennek csak átmeneti időszak. Júliusban nyári gyakorlaton van, és 12:00-18:45-ig van távol. Egy napja abból áll, hogy: Felkel 9-kor, én később, bekapcsolja a gépet, átmegy a másik szobába gépezni. Én mire felkelek, senkit sem találok magam mellett, pedig tök jól esne.. 11-ig gépezik, aztán oda fekszik mellém, tv-zni.. szólni kell neki, hogy na ' ölelj már meg ' .. adok neki puszit, nem viszonozza.. elmegy dolgozni. Hazajön, fáradt, elhiszem, fizikai munkát végez. Lezuhanyzik, vacsorázik, gépezik, úgy, hajnali 2-ig.. nekem nagyon fáj, hogy nincs velem. Hisz hiányzik.. az, hogy megpusziljon, megcsókoljon, hiányzik a romantikázás, a szex.. és, mmikor megpróbálom vele megbeszélni, hogy na, foglalkozz már velem is, akkor megkapom, hogy ' te csak azt akarod, hogy egész nap veled foglalkozzam ' .. pedig én csak egy-egy apró gesztusra vágynék tőle, nem pedig, hogy a nyakamon lógjon.. :) szóval, max 1 órát töltünk egymással, naponta! / 3éve együtt /

2012. júl. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!