Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy egy eljegyzés?
Figyelt kérdés
Kettesben szeretném a párommal,egy romantikus helyen. De gyűrűt hogy szokták? Csak neki vegyek vagy magamnak is? Ugyan olyat vagy lehet másfajta is? Írjatok tapasztalatokat légyszi!2009. júl. 5. 12:27
21/30 anonim válasza:
Nagyon fiatalok vagytok! 6 hónap, hááát... én lehet még várnék vele.
22/30 anonim válasza:
Szia! Az előzőnél nem jut jobb tipp eszembe. Eldöntötted, hogy hogyan kéred meg a kezét?
23/30 A kérdező kommentje:
Hát még nem de tervezem!
2009. júl. 7. 16:55
24/30 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor holnap lesz az eljegyzés! Sok sikert kívánok előre is! Majd ird meg, hogy végülis hogy történt. Többünket érdekel szerintem.
25/30 anonim válasza:
Szia! Bár én ötleteket nem igazán adtam, mert csak most olvastam el a kérdést, remélem minden a legnagyobb rendben ment! Mi lett az eredmény?:) Semmi baj azzal, hogy fiatalok vagytok még szerintem, én mindig a fiatalok házasságát és gyermekvállalását pártoltam, ez csak mostani divat, hogy 30 évesen kelünk egybe :) Nameg nem házasodni akartatok csak egy erősebb kötelék, az én legjobb barátnőm éppen betöltötte a 19-et amikor a párja, aki 21 éves volt akkor megkérte a kezét :) Azóta is boldogok nagyon és együtt vannak :)
26/30 anonim válasza:
Ma van péntek, remélem sikerül az eljegyzés! Ird meg mindenképpen, hogy mi volt!
27/30 anonim válasza:
Sziasztok, - Attila vagyok!Nekem most lesz az első eljegyzésem , 31 éves vagyok!Apósoméknál lakok,(de ettől függetlenül)mindenképp szerettem volna "apósom" áldását kérni,és így is lett!Sokat gondolkodtam hogy hogy kéne.Nem volt referenciám,nem tudtam hogy kell,de nagyon jól sült el!Ma kértem meg,de a kedvesem csak 4 nap múlva szombaton tudja meg,és akkor lepem meg egy 3 köves gyűrűvel.Csak neki vettem,magamnak vagy később egy kicsit,vagy nem lesz,majd csak az esküvőn.Ha valakinek kérdése lenne, - szívesen válaszolok!
Köszönöm a lehetőséget...
28/30 anonim válasza:
Szerintem térdelj le a szerelmed előtt,legyen a gyűrű a kezedben,és mondj valamit.:) Sok szerencsét! Ja és a lánynak vegyél gyűrűt:)
Sok boldogságot;)
29/30 anonim válasza:
na minden komit végig olvastam. :D mi lett az eredmény?:D kíváncsi vagyok nagyon.:)
30/30 anonim válasza:
én is várom a választ, mi lett:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!