Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy megy egy eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy egy eljegyzés?

Figyelt kérdés
Kettesben szeretném a párommal,egy romantikus helyen. De gyűrűt hogy szokták? Csak neki vegyek vagy magamnak is? Ugyan olyat vagy lehet másfajta is? Írjatok tapasztalatokat légyszi!
2009. júl. 5. 12:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Én vinnék egy kis pokrócot, és leülnénk valahova a tó partjára, hozzábújnék, és a fülébe súgnám, hogy szeretem, nagyon fontos nekem, ő a mindenem.... itt ő is fog mondani valamit (gondolom hasonlókat mint te), és utána előveszed a gyűrűt, és megkérdezed, hogy hozzád menne-e feleségül... amikor kimondja az igent, akkor pedig szorosan magadhoz öleled, és még bókolsz neki!

Ha tudsz, akkor készíts be egy kis pezsgőt/kedvenc bort (vagy amit szerettek)... és akkor romantikusan iszogattok picit (ha kocsival mentek akkor nem). Kocsival mentek? Mert akkor mást kell kitalálni.

Ha esetleg teljesen más elképzelésed lenne, akkor irj, és még próbálok tippeket adni.

Gyűrűt most csak neki vettél, vagy már a karikagyűrűket vetted meg?

2009. júl. 6. 09:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
9.55-ös vagyok! Mikor lesz a nagy nap??
2009. júl. 6. 10:05
 13/30 A kérdező kommentje:
Hú,kösz a tanácsot. Péntek lesz a nagy nap,de csak eljegyzés nem házasság. Egyenlőre! Kísérőgyűrűt vettem csak neki! Pezsgő az jó ötlet,az édes fehéret szereti,és énis. Szivesen fogadom még a tanácsokat :) Köszi mindenkinek!
2009. júl. 6. 15:29
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagy nap alatt, az eljegyzést gondoltam, csak rosszul fogalmaztam, hisz az esküvőt szokták nagy napnak mondani.

A párod sejti, hogy lánykérés lesz nemsokára? Beszélgettetek már róla?

Bocsi, ha tolakodó vagyok, csak nagyon érdekel.

2009. júl. 6. 15:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jutott még egy, ha esetleg van közös fényképalbumotok, akkor azt elvinném oda, és "nosztalgiáznánk", mindenféle szép emlékről beszélgetnénk... elmondanám, hogy mennyire fontos nekem, mennyi szép dolgot, emléket kaptam tőle, és hogy mindig mennyire fontos lesz nekem.. közben úgyis mondd ő is valamit... és amikor érzed, hogy eljött az a pillanat, akkor előveszed a gyűrűt, és megkérdezed, hogy lenne-e a feleséged?
2009. júl. 6. 15:44
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg nincs fényképalbum, akkor biztos vannak képeitek számítógépen, gyorsan hivass elő párat, bele egy albumba... és kész.

Nekem ez tetszene. Egyszerű, romantikus, és szép.

2009. júl. 6. 15:46
 17/30 A kérdező kommentje:
Hát még mindig nem esküvő csak eljegyzés :) De köszi egész jó ötletek! Őőőőő hát még így konkrétan nem tudja csak sejti szerintem!
2009. júl. 6. 15:50
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja és semmi gond,szivesen elmondom,kérdezz nyugodtan.
2009. júl. 6. 15:50
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? :-)
2009. júl. 6. 15:52
 20/30 A kérdező kommentje:
Hát igazából fiatalok. 18 mind2en! 6hónapja lassan.
2009. júl. 6. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!