Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétköznap vagy "ünnepnapon" jegyeznétek el a kedveseteket?
Figyelt kérdés
Fiúk,férfiak,ti sima hétköznap vagy egy már meglevő alkalom (szülinap,névnap,évforduló) idején jegyeztétek el a barátnőtöket? Esetleg nyaralás alkalmával?2012. jún. 16. 19:56
11/18 Csenge01 válasza:
Egy ünnepnapot nagyon szép!
De ha meglepit akarsz akkor egy snassz hétköznapi napon jegyezed el!
12/18 anonim válasza:
Lány vagyok. Én azt szeretném, ha egy sima hétköznapon jegyezne el a párom, amikor egyáltalán nem számítok rá.
14/18 anonim válasza:
Szerintem az ünnepnap, az már valami más ünnepnek a napja. (szülinap,karácsony...) Így én is a hétköznapra voksolok, még az évforduló belefér, nálunk az is egy snassz hétköznap, úgyhogy az még pont megfelelne az eljegyzés napjának is.
22/L
15/18 anonim válasza:
Nekem 9 a kedvenc számom, ezért a férjem 9-én kért meg, ami egy teljesen mezei hétköznap volt. :) 26N
16/18 anonim válasza:
Ünnepnapon, pl. a szülinapján. 26/F
17/18 anonim válasza:
Az én férjem Karácsonykor kérte meg a kezem :)
18/18 anonim válasza:
Én azt szeretném ha egy utazás alkalmával kérnének meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!