Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek adjak neki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak neki még esélyt?

Figyelt kérdés

A hét elején összevesztünk, és egy darabig nem is szóltunk egymáshoz. Dühömben elmentem a barátnőmhöz egy pár napra. Aztán rájöttem: SZERETEM! Visszamentem kipakolni, ő nem volt otthon, így elmentem a kedvenc szórakozóhelyeire. Az egyik diszkóban megtaláltam. Épp egy csajjal táncolt, és hála a sors furcsa fintorának, pont akkor csókolta meg; szájon. Odamentem nagy dühösen, hogy: "Mégis mit képzelsz?! Hiszen szerettél!" Majd kibukva elmentem enni EGYEDÜL egy étterembe. Aztán a barátnőmhöz állítottam be, hogy mégiscsak itt maradnék éjjelre. Másnap 10 körül megyek be a házunk kapuján, hát látom, hogy lehajtott fejjel, egy szál rózsát szorongatva ül a lépcsőn. Felkapta a fejét a kapu csattanásának hallatán. Rohan hozzám, és mondja, hogy szeret, élete legnagyobb hibája volt ez, soha többet nem fog megcsalni... Aztán egy fekete dobozkát vett elő a zsebéből. Meg akarta kérni a kezemet. Én meg szótlan ott álltam, mint egy hülye. Már nem bírtam a nyomást, így összeestem. Bent a kanapén keltem fel (bizonyára ő vitt be), de a cuccai sehol nem voltak. Egy telefonszámot találtam az éjjeliszekrényemet.

Megérdemli a 2. esélyt?

Én 26/L, ő 25/F.

2012. jún. 15. 13:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
ez nagyon-nagyon szappanoperás :D túlzottan az...így elveszti a hitelességét
2012. jún. 15. 14:25
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

Összeestél, bevitt a szobába, aztán meg ott hagyott egyedül??

És kinek a telefonszámát találtad ott?

2012. jún. 15. 14:38
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

Jó, tegyük fel, hogy beveszem, amit írtál, van rá némi esély, hogy ilyesmi történjen, bár nem egy unalmas hétfő délután, az biztos.

Tudod, mit? Adj neki még egy esélyt, de szigorúan egyet. Ha bármi hasonló történik BÁRMIKOR, akkor viszont már gondolkodnod sem szabad, fel is út, le is út. Amíg viszont nem tesz semmit, ne hánytorgasd fel minden második vitában.

2012. jún. 15. 14:39
 14/28 anonim ***** válasza:
58%
És a Fogarasi Árpádról mit tud elmondani?
2012. jún. 15. 14:42
 15/28 anonim válasza:
36%
En nem adnek neki,foleg azert mert ajultan otthagyott!
2012. jún. 15. 14:44
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
Kinek a telefonszámát???
2012. jún. 15. 14:46
 17/28 anonim ***** válasza:
88%
Na ezért ne próbáljatok ki illegális drogokat: ilyen hülyeségeket fantáziáltok tőle, de még kényszeresen megosztjátok másokkal, mint megtörtént esetet..
2012. jún. 15. 14:48
 18/28 anonim ***** válasza:
89%

Tegyuk fel, hogy igaz.

Mi a feneert hagyott ott a kanapen egyedul? A cuccai meg sehol...ez olyan hirtelenjeben tipusu ember. Osszevesztek-megcsal, viraggal es gyuruvel jon-aztan otthagy egyedul.

Nem lehet elmenni rajta. Meg megcsal, aztan a rozsa melle egy gyurut tol eled? Ha igaz a sztori, lelkiismeret furdalasbol keri meg a kezed (olyan: fogd be a szad megoldas...lattam mar ilyet)

Szerintem ulj le vele es beszeld meg, hogy ez nem koser, hogy egyik vegletbol a masikba esik. Nem csoda, hogy elajultal, hirtelen lesokkolt, mintha 3x falhoz vagott volna...

2012. jún. 15. 14:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Konszuélá Száncsezá te vagy az????
2012. jún. 15. 14:54
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

ebből szerintem csináltass telenovella-forgatókönyvet, add el, az érte kapott pénzből pedig vegyél magadnak egy gyűrűt. ha mégegyszer eléd teszi a gyűrűt mutogasd hogy neked már van, köszi, nem szorulsz rá :D

ja és ne, ne bocsáss meg neki, legalábbis ne rögtön. hagyd hogy szenvedjen egy kicsit. ha könnyen engedsz máskor is ugyanúgy meg fog csalni

de lehet hogy ígyis

2012. jún. 15. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!