Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki még esélyt?
A hét elején összevesztünk, és egy darabig nem is szóltunk egymáshoz. Dühömben elmentem a barátnőmhöz egy pár napra. Aztán rájöttem: SZERETEM! Visszamentem kipakolni, ő nem volt otthon, így elmentem a kedvenc szórakozóhelyeire. Az egyik diszkóban megtaláltam. Épp egy csajjal táncolt, és hála a sors furcsa fintorának, pont akkor csókolta meg; szájon. Odamentem nagy dühösen, hogy: "Mégis mit képzelsz?! Hiszen szerettél!" Majd kibukva elmentem enni EGYEDÜL egy étterembe. Aztán a barátnőmhöz állítottam be, hogy mégiscsak itt maradnék éjjelre. Másnap 10 körül megyek be a házunk kapuján, hát látom, hogy lehajtott fejjel, egy szál rózsát szorongatva ül a lépcsőn. Felkapta a fejét a kapu csattanásának hallatán. Rohan hozzám, és mondja, hogy szeret, élete legnagyobb hibája volt ez, soha többet nem fog megcsalni... Aztán egy fekete dobozkát vett elő a zsebéből. Meg akarta kérni a kezemet. Én meg szótlan ott álltam, mint egy hülye. Már nem bírtam a nyomást, így összeestem. Bent a kanapén keltem fel (bizonyára ő vitt be), de a cuccai sehol nem voltak. Egy telefonszámot találtam az éjjeliszekrényemet.
Megérdemli a 2. esélyt?
Én 26/L, ő 25/F.
Erősen kételkedem a szitu valóságtartalmában, de nem értem, miért kapna 2. esélyt, ha egyszer elcuccolt tőled?
És kinek a számát találtad meg? Ez elég zavaros sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!