Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tartsam magamban, vagy később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartsam magamban, vagy később mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Azt sejtem, hogy a párom el akar jegyezni az évfordulónkon 1 hónap múlva. Most már eléggé bizonyosnak gondolom, és egyébként mindent megbeszélünk. Most viszont nem tudom, hogy miután tényleg ez fog történni, bevalljam-e neki, hogy tudtam róla? Szeretném, ha meglepi lenne, és nem akarom elrontani az örömét azzal, hogy elmondom: tudtam. Viszont annyira megbeszélünk mindent, h félek, nem tudom majd magamban tartani.
2012. jún. 14. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron már én is tudtam, hogy nyaralás alkalmával meg fogja kérni a kezem. Véletlenül, de tényleg véletlenül a "kedvencek" között megláttam az ékszerüzlet honlapját elmentve, és innen tudtam meg. De még mielőtt betöltött volna, kikapcsoltam, nem is akartam látni, nem akartam tudni.

Aztán megkérte a kezem, én örültem, és a mai napig nem mondtam el neki. Nem lett volna szívem elrontani az örömét, hogy olyan sokáig kereste a gyűrűt, és szervezett mindent, és a végén meg kiderüljön, hogy feleslegesen...

26/N

2012. jún. 14. 13:45
 12/23 A kérdező kommentje:
köszi utolsó 2 válaszoló, igazatok van! :) én is így vagyok most vele, már arra is gondoltam, hogy elkezdek keresgélni a lakásban, de nem fogok, nem akarom látni, tudni róla. mellesleg ha van is vmi, lehet, hogy nem is itt tartja, hanem vki másnál, esetleg a szüleinél otthon.
2012. jún. 14. 13:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
írta valaki, hogy próbál meglepetést csinálni. Oké, de így hogy lepődjek meg? nálam is ez volt :) én féltem attól, hogy nem tudok majd meglepődni, csak egy, á, köszi, hát persze, hogy igen-t fogok tudni kinyögni. de persze bőgtem, de egész nap azt vártam, hogy mikor-mikor??? :D ne szólj neki, ő is izgul biztos :) engem is a 4. évfordulón kértek meg, és elmondta a párom, hogy mégis izgult, hogy igent mondok-e, pedig tudta, hogy ez minden vágyam. :) bírd ki, ennyi nem nagy áldozat :D
2012. jún. 14. 15:10
 14/23 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat! :)) Majd megírom, hogy mi lett! :) (akkor is, ha esetleg nem történne meg)
2012. jún. 14. 15:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is sejtettem előre, hogy leánykérés lesz, mégis meglepett. :)

Szerintem ne mondd el neki utólag, hogy sejtetted, én se mondtam el :)

2012. jún. 14. 19:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
sztem se mond el neki később se, legyen meglepi, még ha tudod is előre. had örüljön a drága h meglepett téged :)
2012. jún. 14. 20:39
 17/23 A kérdező kommentje:
oké, szóval mindenki egyhangúlag azt javasolta, hogy ne mondjam el neki :) akkor úgy is lesz. :)
2012. jún. 15. 11:20
 18/23 A kérdező kommentje:
na, hát most biztos nem is fogom elmondani, mert valszeg nem fogja megkérni a kezem, legalábbis nem most... :)
2012. jún. 17. 19:58
 19/23 anonim ***** válasza:

mi történt? :O

persze csak ha publikus...

2012. jún. 18. 08:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát csak elkezdett vmi meglepiről beszélni, aztán mondta, h de nem tudja olyan jól megszervezni, én meg mondtam, h hát de jó legyen ám! :) (csak viccből), és mondta, h mire gondolok? nem lánykérés lesz... :) szóval... :( :)
2012. jún. 19. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!