Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elkényelmesedett vagy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényelmesedett vagy már nem is akarja?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm közölte barátjával, hogy igényt tart egy jegygyűrűre. Kis idő múlva meg is kapta, de azóta valahogy megromlott a kapcsolatuk. Vitáznak, a srác nem figyel oda rá, nem keresi, stb.

Lehet hogy már nem is akarja annyira az esküvőt? Vagy nyeregben érzi magát és elkényelmesedett? Nem tudom mi lesz velük, de remélem észhez térnek. :( 21 évesek mindketten.

2012. jún. 2. 23:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Elmondta, hogy eljegyzést szeretne, vagy igényt tartott egy gyűrűre, az két különböző dolog.

Az első az nem erőszakoskodás, ha így jegyezte el a srác, akkor a fiú is akarta, de a második az igen erőszakos, és ha így történt, akkor ahogy a többiek írták, megijedt a srác.

Persze ha az első variáció van ,attól még lehet, hogy megijedt a gyerek, csak itt nincs olyan nagy gond:) Ez még nem biztos, hogy eltaszítja a lánytól, de ha a második a szitu, akkor valószínűleg rámegy a kapcsolat.

2012. jún. 3. 10:43
 12/14 A kérdező kommentje:
Megkérdezte, hogy mikor fogja már eljegyezni. Nem tudom megítélni, hogy ez melyik kategóriába tartozik inkább.
2012. jún. 3. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
21 évesen hova siet? A srác még nem volt erre készen,ez tisztán látszik és nem is baj,ha egy 21 éves fiú még félig gyerek nem azon töri a fejét,hogy nősüljön.
2012. jún. 3. 13:21
 14/14 anonim válasza:
Mi az, hogy igényt tart valaki a gyűrűre??? Azért én ezt nem mertem megtenni egyik kapcsolatomban sem, vagy legalább ne mondta volna a fiúnak. Romantika hulla, nulla. Ám én sem értem, hogy 21 évesen hova sietnek? 21 évesen ne haragudj, de semelyik pasi sincs "észnél" és ez így van jól.
2016. jan. 6. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!