Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kérni a kezem, de tartja a kapcsolatot az exével. Hogy is van ez?
Saját magának csinálod a problémát. Tényleg azért titkolja, mert nem akar téged megbántani. Ez abból is látszik, mert miután kiderül, nem is tagadja, hogy valóban így történt.
Nézd.Az én párom is jóban van az exeivel, eleinte engem is zavart a dolog, főleg az a lány, akivel előttem volt, de megbeszéltük. Elmondta, hogy velem szeretne élni, a lánnyal nem véletlenül szakított, és egyszerűen csak jóban maradtak, mert egyébként egy kedves lány. Megbízok benne ezért nem hisztizek miatta.
Próbáld meg elfogadni, hogy a párod jóban maradt vele, ez nem egy nagy dolog. Ettől még nem akar tőle semmit, csak beszélgetnek. A nő meg nem pofátlan, egyszerűen csak egy jó embert lát a barátodban és a kapcsolatot szeretné fent tartani. Egyáltalán nem biztos, hogy a nő bármit akarna tőle.
Szóval bízz meg a párodban, és ha megkéri a kezedet és te őszintén szereted és tudod, hogy vele akarsz élni, akkor mondj igent. Az exével pedig nem foglalkozz, mert teljsen felesleges.
Tényleg hisztizel. Én mindkét exemmel jóban vagyok, a férjem is az övéivel, az esküvőnkön is ott voltak! Soha nem téma ez nálunk. Szép is lenne, ha meg akarnám szabni a páromnak, hogy kivel állhat szóba (vagy fordítva).
Nincs okod féltékenykedni. Ha meg emiatt nem mondanál neki igent...magadnak csinálod a problémát, tényleg.
36N
Én írtam, hogy a mi exeink ott voltak az esküvőn. Nem mondtam, hogy ti is hívjátok meg a csajt, csak annyit, hogy nem mindenhol természetes dolog kizárni az exet, csak mert ő ex.
Nem véletlenül voltam együtt évekig az exemmel, a lelki társam is volt egyben, most azért, mert időközben elhidegültünk egymástól (ez vezetett a szakításhoz), mint barát, mint ember továbbra is érdekel. Neki is családja van azóta, az ő felesége sem ágál ellenem.
Így is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!