Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kérni a kezem, de tartja a kapcsolatot az exével. Hogy is van ez?
Együtt élünk a Párommal, én 23, Ő 30. Előtte volt egy hosszú kapcsolatom, ami elég szoros volt, és azóta is tartom a sráccal a kapcsolatot. Általános dolgokról beszélünk, munka, család, régi közös ismerősök. Részemről semmi jelentősége, a Páromba vagyok szerelmes, hozzá akarok feleségül menni, de a régi srác mindig is fontos volt, amióta ismerem, és egyszerűen csak szeretem tudni, hogy hogy áll az élete. Manapság inkább megszokás, mint ragaszkodás.
A Páromnak nem nagyon tetszik, de tiszteletben tartja, én meg próbálom nem az orra alá dörgölni, hogy mikor kivel beszélek.
Szerintem, ha minden rendeben van köztetek, akkor ne aggódj emiatt.
23N
Azt hiszem én voltam az első válaszoló, nem tudom... Írtam, hogy a párom is jóban van az exeivel, meg én is. Kivéve eggyel. Aki a legfontosabb volt számomra. Közös életet terveztünk, de végül szakítottunk, és éppen a terveink miatt igen fájdalmas szakítás volt. Nem is váltunk el jól és ő a mai napig nem kíváncsi rám, vagyis nem szoktunk beszélgetni. Én léptem tovább hamarabb és most nagyon boldog vagyok a párommal, nem is mennék vissza az exhez, mégis mindig kérdezem a régi közös barátainkat, hogy mi van a sráccal, mert érdekel hogy áll az élete. (ez most csak így az előttem szólótól jutott eszembe) Szóval egy ex, ha hosszútávú volt, és fontos szerepet töltött be az életedben, akkor nyilván nem mindenkinek, de sokaknak fontos az, hogy később hogyan állnak a dolgai. Újra szerelmes e, megtalálta e önmagát, helyrejött e a szakítás után. Rendben mennek a dolgok a munkában, tanulásban..boldog e. Én emiatt szoktam kérdezősködni, mert nekem egykor fontos volt a srác, és továbbra is fontos, hogy boldognak tudhassam.
Úgy látom itt mondjuk nem épp ez a helyzet, vagyis a lány részéről, de a párod részéről nem tudhatod..
Az én párom is ezért tartja a kapcsolatot az exeivel. Fontosak voltak neki egykor és most érdekli, hogy halad az életük. Minden rendben van e velük, boldogok e.
Nyugi nem csal meg téged :) ha megakarja kérni a kezed,akkor tuti te vagy a mindene. A másik nő csak egy barát!! Gondolj bele,ha lenne köztük valami akkor nem készülne megkérni a kezed...
Én is féltékeny típus vagyok,ha a párom más nőt néz,már akkor kiakadok.De tudom,hogy engem szeret és ez a fontos. És sok boldogságot kínánok nektek! -Vivien
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!