Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrű a legszebb? Ciki olcsóbb gyűrűvel megkérni egy lány kezét?
Mind nagyon szép, és nem ciki!!!
De ha tényleg nagyon egyszerű a párod, akkor én azt ajánlanám figyelmedbe: [link]
3. =)
Főleg,ha egyszerű a lány...=)
Sok boldogságot!
azért az egyszerű jelzőt használni valakire elég degradáló dolog... a fogalomzavart nem ártana helyre tenni...
nos, a 3. jónak tűnik szerintem.
nekünk ezüst karikagyűrűnk, egyedi, 30e ft a két darab, ennél csicsásabbat nem viseltem volna el. és nem azért mert egyszerű lennék, hanem csak mert utálom a rongyr
bocs, elküldte, legalább nem törölte ki :)
szóval utálom a rongyrázást, meg a csillogó csicsás dolgokat.
"in the evidence is it's brilliance"
Utolsónak üzenem,hogy válogassa meg a szavait és olvassa el végig a kérdést...ugyanis a srác írta,hogy a barátnője egyszerű...nézd csak:
"Nagyon egyszerű, nem szokott ékszert viselni."
Szóval mielőtt mást ledegradálsz,előtte szerintem meg neked nem ártana rendbe tenni magad...
Én sem rossz értelemben gondoltam az "egyszerű" jelzőt...
De ha úgy jött ki,akkor elnézést...=/
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!