Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Működhet ekkora korkülönbséggel? Én most vagyok 21, ő 34.
Na látom milyen borzasztóan sokan írnak...nem győzöm olvasni.
Na akkor kifejtem, mert azt hittem nem kell! :)
1. válaszoló vagyok egyébként.
Na szóval köztünk 12 év a korkülönbség, és észre sem lehet venni rajtunk.Mondjuk olyankor amikor betámad a párom és próbál velem emlékezni a 90-es évek elejére, akkor mindig észhez kell térítenem, hogy én akkor ismerkedtem csak a bilivel!! :D
1 probléma lehet, még pedig az, hogy a párod élet tapasztaltabb, amit jó ha figyelembe veszel.Mert mi nők mindig mindent jobban tudunk, és mindent jobban ismerünk..na be kell valljam, hogy ilyen korkülönbségnél ez nem mindig van így.. :)
De ha ő is tud egy kicsit "gyerekesebb" és te is tudsz "felnőttesebb", akkor ez így pont jó!!
Igazából félnivalója neki van, mert te vagy a fiatal, és még simán rájöhetsz, hogy hibáztál, és neked van esélyed új életet kezdeni.
Mi augusztusban esküszünk, én 20, Vőlegényem 41 (neki is volt már egy válása).
Ne hallgass másokra, csak a szívedre! Nekem minden barátom és családtagom elfogadta ezt a nagy korkülönbséget, de ha mégsem fogadták volna el, akkor sem változott volna semmi. :)
Én 20 voltam a párom 34.És még mindíd nagyon szeretjük egymást.
Persze hogy működhet a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!