Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a barátotok mennyi idő járás után kezdte mondogatni, hogy majd egyszer elvesz feleségül? Csak szimpla említés szintjén, semmi tervezgetés stb.
Utolsó! Mintha én írtam volna a válaszod! :)
Nálunk sem volt ez a kérdéses szakasz, hogy tényleg lesz belőlünk valami, vagy sem...
Már az első randin tisztáztuk, hogy mindketten házasság és gyerekpártiak vagyunk. Az első pár hét után már beszéltünk ilyesmikről, fél év után össze is költöztünk. Lassan másfél éve vagyunk együtt, de 2 éven belül szeretnénk összeházasodni már.
23N és 30F
19-es kérdésére szeretnék válaszolni:
22-25 évesek vagyunk. Együtt vagyunk 6 éve. Amikor dolgozni kezdtünk fundamenta-lakástakarékot nyitottunk, ami ha lejár akkor házat veszünk. Nem egy több 10 milliós palotát, de nem is azonnal kell beköltöznünk, pont mert fiatalok vagyunk. Kipofozgatjuk, amíg nem kell rezsit fizetni, azt az összeget ráfordítjuk. Az esküvőt meg szépen lassan kigazdálkodjuk, hisz az sem lesz egy 100 fős nagylagzi.
Mi ezt így csináljuk.
6 éve leszünk együtt és a párom(27/F)még soha nem mondta hogy mikor vesz el,számára ez nem fontos csak hogy jól meglegyünk,és boldogok legyünk.
25/N
7-es válaszoló!
Nem értem a szomorú fejecskét a válaszod mögött. Sokan 4-5 hónap és 1-2 év után megkérik a barátnőjük kezét, és mégsem maradnak együtt még annyi ideig sem, mint a Ti együtt járásotok fele. Inkább örülnöd kéne, bár nincs gyűrű, de 8!!! éve boldogan éltek együtt. Hát nem ez számít igazán?! :-) Biztosan, eljön a Ti időtök is, addig pedig élvezd így!
A válasz a kérdésre, 2 éve vagyunk együtt a Párommal, néha gondolok rá, hogy milyen jó lenne, ha... És említés szintjén elő is jön néha, mert a baráti körünkben elkezdtek már babázni is a párok, de én nem is érzem úgy, hogy ez annyira fontos lenne. Persze mindketten tudjuk, hogy így lesz, és együtt öregedünk meg, de ez még ráér... Nem tök mindegy hogy van-e gyűrű, egy darabig úgyis csak utazgatni akarunk, élvezni az életet... Majd ha a babavárás is közelebb lesz, ráérünk előtte összeházasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!