Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő járás után lehet annyira megismerni a másikat, hogy elhatározd, hogy egész életedet vele akarod leélni?
Ez attól függ, mennyire passzolnak a felek, valamint milyen módon járnak. Tehát ha folyton csak moziba mennek és soha nem beszélgetnek komolyabb dolgokról, akkor sok idő, ha komolyan kezdik, akkor kevesebb.
Mi négy éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Még nem kért meg szerencsére. Nem tudom, mit mondanék, mert még mindig nem tudom, hogy vele akarom-e leélni az életem.
Hú én az exférjemmel 5 évet voltam együtt majd 1 év házaság után váltunk.
A párommal már az elsö pillanttól szerettünk volna babát, és hozzá már egyböl hozzá mentem volna. 4 éve élünk együtt, de én nem akartam megint házasodni, de baánk már van. még mindig ö a nagy ö, az elsö perctöl.
vagy is érezni kell ezt. és még így sem biztos hogy jól döntesz.
Az exem egy év után kérte meg a kezem, de elötte mi már jártunk, csak anno akkor szakítottunk, tehát már 2 éve ismertem, plusz az egy év. Én tudtam hogy vele akarom leélni az életem, na ő a gyűrű átadás után pár hónappal már nem volt biztos magában, ezt így nem mondta ki, de esküvőről hallani sem akart.
Szakítás lett a vége, sok egyéb dolog miatt is.
A mostani párommal fél éve vagyunk együtt, teljesen összeillünk, a céljaink egyeznek, szeretjük egymást nagyon. 5 hónaposak voltunk amikor megkérte a kezem, augusztusban már esküvőnk lesz.
Én úgy gondolom, hogy ráérez az ember, hogy ki az igazi, ki az akit maga mellé rendelt a sors.
Hiába voltam az exemmel 3 évig, menyasszonya voltam, 5 éve ismertük egymást, mégsem voltam benne olyan biztos mint a mostani páromban.
Megérzed, lehet, hogy az első pillantásra.
Ha valakin túl sokat gondolkodsz, hogy Ő-e a megfelelő ember számodra, együtt élj-e vele, bízz-e benne, akkor az az illető valószínűleg nem a Te embered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!