Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a barátotok mennyi idő járás után kezdte
mondogatni, hogy majd egyszer elvesz feleségül? Csak
szimpla említés szintjén, semmi tervezgetés stb.
Egy hónap után már mondogatta, hogy ő tudja, hogy én vagyok az igazi, és össze fogunk házasodni. (Én nem voltam ilyen optimista kellő számú csalódással a hátam mögött.) Három hónapja voltunk együtt, amikor édesanyám meggyőzte róla, hogy korai még az eljegyzés (mai napig hálás vagyok érte, pedig nem szeretem, ha beleszólnak az életembe). Két év után végül meg volt az eljegyzés, rá egy évre az esküvő.
2012. máj. 29. 22:59
2 év után komolyabban. Előtte viccesen. Most tervezi az eljegyzést az 5. évben :D:D de még fiatalok vagyunk
22-L
2012. máj. 29. 23:03
Az első komolyabb randi előtt kérte meg a legjobb barátja a barátnője kezét, így mondhatni azonnal felmerült a téma köztünk is. Azt mondta, ő házasságpárti, és mivel engem nem "két hónapra jó leszel" szórakozópartnernek akar, természetes, hogy velem tervezné ezt. Azóta nem igazán került szóba, egyszer-kétszer csak, mindig megerősíti az első kijelentését. Nem tervezünk még semmit.
2012. máj. 29. 23:07
kb. 2 hónap - 2 hónap.
Mindkettőnek szakítás lett a vége.
2012. máj. 30. 01:10
1 év után volt szó a házasságról, most már majdnem 2 éve vagyunk együtt, és nyáron esküszünk.
2012. máj. 30. 01:53
Utolsó vagyok: persze nem komolyan már pár hónap után is volt szó a házasságról, de megvártuk hogy összeköltözzünk (addig távkapcsolatban voltunk) , utánra komolyra fordult a beszélgetés :)
2012. máj. 30. 01:55
2012. máj. 30. 06:12
októberben jöttünk össze,karácsony előtt már házasságot-gyereket emlegetett. húsvétkor megkért, augusztusban esküdtünk. ez 7 éve volt,3 gyerekünk van
2012. máj. 30. 08:48
Akik ilyen 20-21-22 évesen lakásvásárlást terveznek, esküvőre készülnek, eljegyzés volt, nekik miből telik minderre ennyi idősen?
Még ha dolgoznak is, maximum az eljegyzésre futja, mert egy ezüst gyűrű nem drága.Nah de az esküvő mégsem csak 10.000 ft. A lakásról nem is beszélve...
Csak azért kérdezem, mert van aki ezt írta, meg sok helyről hallom, hogy 23 évesen külön házba költözik a férjével...:O
Én örülök ha találkozni tudok a barátommal, pedig nagyon régóta együtt vagyunk, álmodozni ilyesmikről, mint eljegyzés, vagy összeköltözés nem is merek...
2012. máj. 30. 09:25
hát...egy honap után kb.....most vagyunk több mint öt honapja együtt és már tudjuk, hogy jövöre esküvö...igaz, hogy több éve ismerjük egymást....még ha nem is olyan behatóan...
23L
2012. máj. 30. 10:12
Kapcsolódó kérdések: