Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma lebuktatta magát azt hiszem. Szerintetek is?
Ha észrevennéd meghallottam azokat is akik azt mondták nem biztos, hogy eljegyzés. Oké. De nem kell itt flegmáskodni, csak mert rossz napod van.
Ja és nem, nem ettől leszek boldog, de örömömben jól esett kiírni egy ilyen kérdést és nem feltétlenül egyetértésre, de nem bunkózásokra voltam kíváncsi
A fő kérdésből először arra gondoltam, megcsalással kapcsolatos lesz :-) De komolyra fordítva, ne görcsölj rá ennyire a dologra, mert nagyot csalódhatsz, ha esetleg kocsira, vagy hasonlóra tette félre. A férfiak ennyit biztosan nem agyalnak ilyesmin... Nekem a leírtakból nem jutna eszembe, hogy az eljegyzésre/esküvőre spórol pénzt, teljesen természetes reakció, ha mosolyogva közli, hogy kisegít. Szóval nyugi!
28/F
Felhozta a párom viccesen az este. Mondta hogy ennyit a meglepetés öröméről :D:D jól megjárta... Azt mondta tényleg gyűrűre gyűjt, de nem mondja meg, hol mikor, és most emiatt az "ügy miatt" csúszik is a dolog. Mert mindkettőre nincs pénz.
Úgyhogy jó volt a megérzésem :D
Sajnálom, én senkit nem pontoztam le. :(
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!