Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom ma lebuktatta magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ma lebuktatta magát azt hiszem. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, de még fiatalok vagyunk. Évek óta foglalkoztat az eljegyzés, hogy vajon, hol mikor stb. A párommal mikor erről beszéltünk mindig azt mondtam, hogy nem bánom, csak meglepetés legyen, ne sejtsem előre...Erre ma felhívtam, hogy kéne pénz valamire és szerinte miből lesz rá pénz? Ő mit gondol erről? Mire Elkacgta magát, hogy van neki némi spórolt pénze és akkor abból kivesz. Persze vettem a lapot a hangsúlyából, hogy mire a spórolt pénz és én is elnevettem magam (örömömben). Mire azt mondta viccesen, hogy "Ne nevess, komoly dolog:)". Aztán letettük. Szerintetek is az amire gondolok? :D
2012. máj. 28. 10:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ha észrevennéd meghallottam azokat is akik azt mondták nem biztos, hogy eljegyzés. Oké. De nem kell itt flegmáskodni, csak mert rossz napod van.

Ja és nem, nem ettől leszek boldog, de örömömben jól esett kiírni egy ilyen kérdést és nem feltétlenül egyetértésre, de nem bunkózásokra voltam kíváncsi

2012. máj. 28. 14:06
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Irogass ki kérdést,amennyi jól esik,szíved joga,ahogy nekem is,hogy megemlítsem ne legyél elvakult és maradj a földön,ha még tudsz.További szép napot,amilyen nekem is van. :)
2012. máj. 28. 14:18
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
Lehet hogy tényleg a gyűrűre van félretéve a pénz. :)
2012. máj. 28. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

A fő kérdésből először arra gondoltam, megcsalással kapcsolatos lesz :-) De komolyra fordítva, ne görcsölj rá ennyire a dologra, mert nagyot csalódhatsz, ha esetleg kocsira, vagy hasonlóra tette félre. A férfiak ennyit biztosan nem agyalnak ilyesmin... Nekem a leírtakból nem jutna eszembe, hogy az eljegyzésre/esküvőre spórol pénzt, teljesen természetes reakció, ha mosolyogva közli, hogy kisegít. Szóval nyugi!

28/F

2012. máj. 28. 20:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2012. máj. 28. 20:53
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
majd irj, hogy mi volt:D
2012. máj. 29. 08:25
 17/21 A kérdező kommentje:

Felhozta a párom viccesen az este. Mondta hogy ennyit a meglepetés öröméről :D:D jól megjárta... Azt mondta tényleg gyűrűre gyűjt, de nem mondja meg, hol mikor, és most emiatt az "ügy miatt" csúszik is a dolog. Mert mindkettőre nincs pénz.

Úgyhogy jó volt a megérzésem :D

2012. máj. 29. 13:10
 18/21 anonim ***** válasza:
68%
Tök jó, hogy azt írtam, hogy szerintem gyűrűre gyújt (és lám, igazam is lett), és lepontozott valami fura egyed..
2012. máj. 29. 13:45
 19/21 A kérdező kommentje:

Sajnálom, én senkit nem pontoztam le. :(

Üdv :)

2012. máj. 29. 23:04
 20/21 anonim ***** válasza:
A spórolt fűre-tartogatott pénzét akarod lenyúlni? De izé vagy! X)
2012. jún. 6. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!