Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom ma lebuktatta magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ma lebuktatta magát azt hiszem. Szerintetek is?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt, de még fiatalok vagyunk. Évek óta foglalkoztat az eljegyzés, hogy vajon, hol mikor stb. A párommal mikor erről beszéltünk mindig azt mondtam, hogy nem bánom, csak meglepetés legyen, ne sejtsem előre...Erre ma felhívtam, hogy kéne pénz valamire és szerinte miből lesz rá pénz? Ő mit gondol erről? Mire Elkacgta magát, hogy van neki némi spórolt pénze és akkor abból kivesz. Persze vettem a lapot a hangsúlyából, hogy mire a spórolt pénz és én is elnevettem magam (örömömben). Mire azt mondta viccesen, hogy "Ne nevess, komoly dolog:)". Aztán letettük. Szerintetek is az amire gondolok? :D
2012. máj. 28. 10:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy rosszul essen, ha mégsem. Miért ne lehetne neki csak úgy spórolt pénze?
2012. máj. 28. 10:48
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak úgy simán van neki spórolt pénze...
2012. máj. 28. 10:51
 3/21 A kérdező kommentje:

Nincs, mert mindig mindent megbeszélünk, tudunk egymás pénzeiről. És ahogyan mondta, hogy van neki s pórolt pénze az pont úgy hangzott, mintha nem akarná elmondani igazából...

Persz lehet, hogy nektek van igazatok:D akkor így jártam:D

2012. máj. 28. 10:54
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
mindig mindent megbeszéltek tudtok egymás pénzeiről, de azért neki van spórolt pénze....nem mondasz ellent magadnak egy kicsit? :D lehet lakást akar venni vagy autót és nem esküvőt fizetni..., ki tudja :) azért ne szmorodj el ha közli veled a dolgot és nem épp esküvő:) amúgy te ismered a párod.
2012. máj. 28. 10:56
 5/21 anonim ***** válasza:
43%

szerintem igenis megkéri a kezed

anno nekem is érdekes volt a szitu, itt mindenki kiröhögött, hogy ugyan miket hiszek, és tessék, megkért :)

szóval téged is megfog

Gratulálok :)

2012. máj. 28. 11:04
 6/21 A kérdező kommentje:

pont, hogy ezzel nem mondtam ellent magamnak, mert mivel tudunk egymás dolgairól, így pénzügyeiről is, ez az egyetlen dolog, ami miatt "titokban" kell pénzt gyűjtenie...

Lakást, autót biztos nem vesz, nem ilyen nagy értékekről van szó.

2012. máj. 28. 11:04
 7/21 A kérdező kommentje:

11:04

Nagyon kíváncsi vagyok. Habár ez úgy a nyár folyamán valószínű szerintem :)

Most fogunk összeköltözni...

Neked is sok boldogságot:D

2012. máj. 28. 11:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemből és az itt olvasottakból tapasztalva,ha egy lány azt akarja hinni,hogy megkérik,akkor nincs az az Isten,aki ettől el tudja téríteni.Ha ezt akarod gondolni,akkor gondold ezt,azzal a több száz más variációval,hogy miért van spórolt pénze,pedig ne foglalkozz.
2012. máj. 28. 11:28
 9/21 A kérdező kommentje:

most miért kell bunkóskodni?

Igen lehet ezer oka én meg szeretnék most kicsit boldog lenni, neked mi bajod?

2012. máj. 28. 12:45
 10/21 anonim ***** válasza:
92%
Csak rávilágítottam,hogy értelmetlen bármit is írni,mert egyik füleden be,másikon ki.Csak azt hallod meg,amit akarsz.Lehetsz boldog,az miért attól függ,hogy hányan zsongják itt neked,hogy eljegyzés? :)
2012. máj. 28. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!