Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűk családi eljegyzésre alkohol mennyiség?
25 fő lenne, akinek kisebb esküvője, vagy eljegyzése volt, szerintetek ennyi elég lenne? miből kellene több miből kevesebb?
4-5L házipálinka
2L berentzen (nőiből ezt kérték)
2L csoki likőr
1 üveg jager
1 üveg várdakeserű
3 láda sör (10 férfire)
üdítőnek:
6 üveg cola
6 üveg fanta
6-10 egyéb üdítő(rostos..)
ásványvíz
ez így sok vagy kevés? ti mit vennétek még?
Most ha több van, max megmarad, de inkább nagyobb választék legyen. vagy rosszul gondolom?
A sörből azért nem veszek vissza mert az ha megmarad el fog fogyni idővel, eláll.
Akkor a csokilikőrből lefaragunk 1L-t.:)
A sörmennyiség szerintem okés, az nem is erős, illetve meleg lesz, gondolom.
De viszont ha marad valami felbontatlanul, azt tényleg el lehet tenni. Mikor lesz az alkalom? :)
Várdakeserű helyett én inkább vodkát javasolnék,vagy mézes fütyülőst,hogy nőknek is legyen azért (fantával vagy gyümölcslével )
kávéról ne felejtkezz el :)
Egyébként tömény szerintem rengeteg,bár attól függ mennyire nagyivók,nekünk 70 főre nem fogyott el ennyi szeszesital.
Attól nem félek, hogy nem fog fogyni, mert bár ritkán de ha van valami nagyobb összejövetel akkor bírnak inni:D.
A kávéééé.Köszönöm a figyelmeztetést, megfeledkeztem róla:O. Még jó hogy van ez az oldal:D
A várda az a párom apujának és papájának a kívánsága, ők azt isszák:S Meg hát a nőknek ott a berentzen meg a likőr.
Bár még amin elgondolkodtam, hogy a jager helyett inkább whisky lenne, mert azt a fiatalabbak lehet jobban kedvelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!