Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék kapni kísérőgyűrűt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék kapni kísérőgyűrűt. Viszont a páromnak nem tetszik (ha jól értettem). Hogy tudnám megváltoztatni véleményét?

Figyelt kérdés

Itt folytatom a kérdésem: Hogy tudnám megváltoztatni, úgy a véleményét, hogy ne legyek tolakodó, és nem akarom neki azt mondani, hogy vegyél olyat nekem! Kb. úgy mintha ő magától gondolta volna meg a dolgot.

Nekem nagyon jól esne az a gyűrű.

Sztori kezdete: Holnap lesz a legjobb barátjának az esküvője. Ennek kapcsán beszélgettünk, és mesélte hogy a héten volt a városban, és bement egy ékszer boltba. És a karikagyűrűket nézegette (amúgy már beszélgettünk többször eljegyzésről-esküvőről...), és kiakadt azon, hogy az eladók azt tanácsolták neki, hogy nézze meg a "pici" kísérőgyűrűket is, ez lehetne a lánykéréses gyűrű, és a karika gyűrűt meg szép lenne együtt kiválasztani. Mert azt mindketten hordjuk, a mi közös szerelmünk jelképe, ami egész életünkre szól... És ő meg úgy vette, hogy ezt csak azért mondják, mert nagyobb forgalmat akarnak. Holott a barátja is vett kisérőgyűrűt, és azzal kérte meg a barátnője kezét.

Én biztosan megajándékoznám evvel is a szerelmemet, pláne ha tudom, hogy neki ez tetszene. És mivel szeretem őt, és azt akarom hogy boldog legyen, én ezt is megvenném neki... Én gondolkodom rosszul?

Én nem akarom kinyaggatni a dolgot, de valahogy kellene vele tudatnom, hogy nekem ez fontos, és szeretném. Viszont nem mondhatom neki azt, hogy vegyél nekem olyat!

Mi a véleményetek erről?

Együtt élünk már, és nincsenek anyagi gondjaink.

2009. jún. 26. 20:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ez a kísérőgyűrű dolog annyira nem fontos!

Most komolyan! Mennyivel leszel boldogabb?

Ha megkapod örülj! Ha nem, akkor meg ne foglalkozz vele!

2009. jún. 26. 21:44
 22/23 anonim ***** válasza:

Mondd el nyugodtan a véleményed a barátodnak.

Nálunk is hasonló volt a helyzet, mert ma Magyarországon vagy szokás a kísérőgyűrű vagy abszolúte elképzelhetetlen.

A vőlegényem családjában ilyesmi sosem volt, nálunk viszont hagyomány, mi ezt szépen meg is beszéltük és ráadásul mi nagyjából egy évig leszünk jegyesek és amíg nem készülnek el a karikagyűrűk ezzel is szeretnénk kifejezni az összetartozásunkat. Mivel tudta, hogy ez nekem mennyit jelent, örömmel kérte meg a kezem vele. :)

A párom mindig mondja is viccesen, hogy meggyűrűzött előre, hogy mindenki lássa, hogy én már hozzá tartozom.:)

2009. júl. 27. 00:18
 23/23 anonim ***** válasza:

hali

bocsi hogy nem válaszolok hanem kérdezek,de akkor mire is jó a kisérőgyűrű?azt adja oda a fiú amikor megkéri a csaj kezét?onnantól kezdve menyasszony -vőlegény státusz van.utána esküvőn meg gondolom jön a karika, ami mindkettőnek van..de akkor mér esküvő napján adta oda a pasi(valaki irta a válaszolók közül)?nem értem...de lehet fogyi vagyok.megköszönném ha valaki tisztázná...

2010. szept. 21. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!