Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretnék kapni kísérőgyűrűt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék kapni kísérőgyűrűt. Viszont a páromnak nem tetszik (ha jól értettem). Hogy tudnám megváltoztatni véleményét?

Figyelt kérdés

Itt folytatom a kérdésem: Hogy tudnám megváltoztatni, úgy a véleményét, hogy ne legyek tolakodó, és nem akarom neki azt mondani, hogy vegyél olyat nekem! Kb. úgy mintha ő magától gondolta volna meg a dolgot.

Nekem nagyon jól esne az a gyűrű.

Sztori kezdete: Holnap lesz a legjobb barátjának az esküvője. Ennek kapcsán beszélgettünk, és mesélte hogy a héten volt a városban, és bement egy ékszer boltba. És a karikagyűrűket nézegette (amúgy már beszélgettünk többször eljegyzésről-esküvőről...), és kiakadt azon, hogy az eladók azt tanácsolták neki, hogy nézze meg a "pici" kísérőgyűrűket is, ez lehetne a lánykéréses gyűrű, és a karika gyűrűt meg szép lenne együtt kiválasztani. Mert azt mindketten hordjuk, a mi közös szerelmünk jelképe, ami egész életünkre szól... És ő meg úgy vette, hogy ezt csak azért mondják, mert nagyobb forgalmat akarnak. Holott a barátja is vett kisérőgyűrűt, és azzal kérte meg a barátnője kezét.

Én biztosan megajándékoznám evvel is a szerelmemet, pláne ha tudom, hogy neki ez tetszene. És mivel szeretem őt, és azt akarom hogy boldog legyen, én ezt is megvenném neki... Én gondolkodom rosszul?

Én nem akarom kinyaggatni a dolgot, de valahogy kellene vele tudatnom, hogy nekem ez fontos, és szeretném. Viszont nem mondhatom neki azt, hogy vegyél nekem olyat!

Mi a véleményetek erről?

Együtt élünk már, és nincsenek anyagi gondjaink.

2009. jún. 26. 20:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Anyagi gondjaink abszolút nincsenek. És olyan sincs amiről én nem tudok. 100%
2009. jún. 26. 20:41
 12/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem neki kell tetsszen! Nem ő hordja. Nem azt mondta, hogy nem vesz neked, hanem hogy tolakodóak voltak az eladónők. Ne izgulj! Lesz minden. Elismételed, hogy te szeretnél. Nem tolakodóan, visszafogottan. Tolakodó az lenne, ha elrángatnád a boltba, 5x nagyobb gyémántra mutatnál. majd a padlóra vetnéd magad, rúgkapálnál, és sikítoznál. Ha otthon beszélgetsz a ti eljegyzésetekről, az még nem tolakodás.
2009. jún. 26. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Csak elmesélte egy élményét a vásárlásról. Ne vonj le semmilyen következtetést!

Továbbszőtted a történetet. Kb 80%-ban.

cSAK ANNYI VOLT Hogy RÁ AKARTAK TUKMÁLNI VALAMIT ÉS ELMONDTA HOGY TAPÍROK.

2009. jún. 26. 20:47
 14/23 A kérdező kommentje:
Más szerint is én fújom fel ezt a dolgot? Mert én egyből azt mondanám, hogy nem. De ilyen esetben a "kintről" szemlélődök reálisabban látják a helyzetet.
2009. jún. 26. 21:02
 15/23 anonim ***** válasza:
36%

Véleményt kértél, itt van: pénzéhes / ékszeréhes kis cafka vagy, pont leszarod, hogy a párod mit gondol, nem tiszteled.

Szerintem húzz ki belőle minden ékszert amit csak lehet, csak aztán ne állj neki itt panaszkodni, hogy nem vett feleségül X év után.

Ez a helyzet, ez vagy te, lehet lepontozni.

2009. jún. 26. 21:07
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló! Érdekes a véleményed. Azt szeretném kérdzeni, hogy ezt mire alapoztad?

Amúgy a párom nem keres többet mint én. Nem a pénze miatt vagyok vele.

Tényleg csak kíváncsi vagyok, hogy miért gondoltad azt amit irtál.

2009. jún. 26. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:
31%
azt kérded mire alapoztam? TAPASZTALAT! ennyi
2009. jún. 26. 21:18
 18/23 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, illetve fiú/lány? Illetve házas vagy-e, esetleg hányadik házasság?

Nem akarlak bántani, én elfogadom mindenki véleményét.

Amúgy meg szerintem a tapasztalatodat érleld még egy kicsit. Ez nem egy szimpla gyűrűről szól. Hanem az egy vágyról, mely már régóta meg van. Minden lánynak, aki már elgondolkodott ilyenek, annak van elképzelése egy esetleges lánykérésről, és egy ilyenek nekem is van. És az nem arról szól, hogy több ékszerem legyen.

2009. jún. 26. 21:26
 19/23 A kérdező kommentje:
*elgondolkodott ilyenről
2009. jún. 26. 21:27
 20/23 A kérdező kommentje:
látom elég sokat hibáztam a válasz írásánál. mindegy, azért gondolom érhető amit írtam.
2009. jún. 26. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!