Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan viseljem el a helyzetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viseljem el a helyzetet? Hogyan viselkedjek velük?

Figyelt kérdés

24 eves lany vagyok.Videken elünk, s a hazunk mellett van egy vendeghaz is. En ott laktam korabban a parommal 2 evig, a Hugom es Anyukam pedig a nagy hazban. En mar eljegyzest szerettem volna, s babat terveztem, de a parom elhagyott, visszament Szlovakiaba, ahonnan szarmazik. Egyszerüen fakepnel hagyott, nagyon magam alatt voltam. Ekkor veszitettük el Apukamat is.

Aztan meg fel sem eszmeltem, a Hugom, aki most 21 eves, bejelentette, hogy beköltözik abba a kis hazba, ahol mi laktunk a volt parommal, s en költözzek vissza Anyuhoz, mert ö össze akar költözni a baratjaval.Akkor kb 3-4 honapja voltak együtt. Megertettem, de rosszul esett, hogy nem volt ram tekintettel, kb 2-3 hetet vart a törtentek utan.

Aztan hamar eljegyeztek egymast-hozzateszem, mindig veszekednek-nagyon eretlen meg a testverem, azt sem tudtuk vele megertetni, hogy le kell tennie az erettsegit, s vajon miert...

Iszonyatosan ereztem magam, elloptak az en eletemet..

Engem elhagytak, ö pedig mintha direkt sürgetne mindent.

S most kiderült, babat var. Felelötlennek tartom a döntesük miatt, ketten meg nem tudjak ellatni a babat, szüksegük van a csalad segitsegere, de fittyet sem hanynak arra, amit mi mondunk vagy mondtunk.

Nem birom elviselni, annyira faj nekem, hogy en ott voltam a kapuban, s minden meghiusult, a kis eretlen meg....

Szerintetek?

2009. jún. 26. 16:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én megértelek hogy kivagy akadva a történtek utän hogy a pärod lelépett,apukäd meg..:(..de ne feledd ha neked nem jött össze a kishäzban,és egyedül laktäl ott,a hugodnak meg volt barätja,akkor egyértelmü hogy ök mennek oda nem?hiszen te egyedül vagy,elleszel te anyukädnäl is.babät terveztek,összeköltözést,és ez mind kényelmesebb külön ha megtehetik mint az anyukäjänäl.és amikor te mentél be a kishäzba???mär bocsänat de akkor gondoltäl a hugodra'?hiszen neki is volt barätja,és öt is megillette volna,mégis te mentél.most meg öt illeti meg,és gratulälok nekik hogy babäjuk lesz!te meg ne irigykedj,buta vagy.örülj együtt a hugoddal.a testvéred.nekem ilyen irigy testvéRem lenne,szégyelném helyette is a pofäm.mär bocsänat.és nem vette el az életedet!ö nem tehet arrol hogy ti szétmentetek a pasiddal.az hogy most ö költözött oda,ö vär babät nem te ,miéRt zavar?tudod te häny ember vär jelenleg babät,és megy férjhez és szerelmes?akkor mindnekire irigy vagy??
2009. jún. 27. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!