Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem el a helyzetet? Hogyan viselkedjek velük?
24 eves lany vagyok.Videken elünk, s a hazunk mellett van egy vendeghaz is. En ott laktam korabban a parommal 2 evig, a Hugom es Anyukam pedig a nagy hazban. En mar eljegyzest szerettem volna, s babat terveztem, de a parom elhagyott, visszament Szlovakiaba, ahonnan szarmazik. Egyszerüen fakepnel hagyott, nagyon magam alatt voltam. Ekkor veszitettük el Apukamat is.
Aztan meg fel sem eszmeltem, a Hugom, aki most 21 eves, bejelentette, hogy beköltözik abba a kis hazba, ahol mi laktunk a volt parommal, s en költözzek vissza Anyuhoz, mert ö össze akar költözni a baratjaval.Akkor kb 3-4 honapja voltak együtt. Megertettem, de rosszul esett, hogy nem volt ram tekintettel, kb 2-3 hetet vart a törtentek utan.
Aztan hamar eljegyeztek egymast-hozzateszem, mindig veszekednek-nagyon eretlen meg a testverem, azt sem tudtuk vele megertetni, hogy le kell tennie az erettsegit, s vajon miert...
Iszonyatosan ereztem magam, elloptak az en eletemet..
Engem elhagytak, ö pedig mintha direkt sürgetne mindent.
S most kiderült, babat var. Felelötlennek tartom a döntesük miatt, ketten meg nem tudjak ellatni a babat, szüksegük van a csalad segitsegere, de fittyet sem hanynak arra, amit mi mondunk vagy mondtunk.
Nem birom elviselni, annyira faj nekem, hogy en ott voltam a kapuban, s minden meghiusult, a kis eretlen meg....
Szerintetek?
talan ez is faj, igen...
A kishazban laktam, nekem sem volt sok mindenem, de nem is volt gyerekem sem...
De vegzettsegem, munkam igen, sporolt penzem is...Ök meg mar azt sem tudjak, miböl vesznek babakocsit, mert semmi penzük
Szerintem a saját fájdalmadat ne vetítsd a húgodra,nem Ő tehet arról,hogy így alakult a kapcsolatod.
Lehet,hogy éretlen korai még a baba is nekik,de a családnak(neked anyukádnak)az lenne a dolgotok,hogy támogassátok Őt mindenben.Ne irigykedj a saját testvéredre,ez nem szép dolog.
Az,hogy az esetleges butaságairól a felelőtlenségéről nem tudjátok lebeszélni nem ok a rosszindulatra.Szerelmes Ő is ahogy Te is az voltál,tudod mit érez.Nagyon sajnálom ami veled történt,de az ha a húgod is boldogtalan nem segít rajtad.Próbálj meg örülni az Ő boldogságának(még jól is sikerülhet a házassága,és ezért drukkolj ne az ellenkezőjéért)a babának,akinek a nagynénje leszel.
Az a fiú pedig ha itt tudott téged hagyni,akkor neked nem Ő volt az igazi,ez azt bizonyítja Te jobban szeretted Őt mint Ő téged.Nem lett volna boldog jövőtök így ez nyugtasson.Majd megtalálod Te is a boldogságot a szerelmet,boldog leszel Te is csak várd ki.Ne legyél rosszindulatú a testvéreddel a családoddal,Ők biztosan szeretnek téged.
nekem csak az esik rosszul, hogy szolidaritasnak a csirajat sem erzem. Egyszer nem kerdezte meg a hugom, en hogy vagyok, velem mi van.
mikor a legjobb baratnöm elveszitette a babajat, direkt szoba sem hoztam, hogy mi is szeretnenk babat, stb..
Csak rosszul esik, hogy velem senki s4m törödik
Itt már jópáran leírták előttem, de tényleg ez jön le a történetből:
az fáj neked, hogy neki mindaz sikerült hipp-hopp, ami neked nem.
Nem azért csinálja, hogy bosszantson, hanem azért, mert nőből van és él. És szeret valakit, és összeköltözik vele és gyereket szül neki.
Azt mondod várhatott volna? Mennyit? TE mennyi ideig fogod kidolgozni magadból a történteket, a meghiúsult álmokat? Nem önzés egy kicsit a részedről azt elvárni a hugodtól, hogy addig ne éljen együtt a szerelmével és ne legyen gyereke?
Azt írod, nincs semmijük, a vendégházba költöznek. Ahol te laktál. Magyarul lakás se neked, se nekik. Aztán azt írod, neked sem volt sokmindened, de gyereked sem. DE akartál. És szültél volna, ha összejönnek a dolgok. Vagyis te sem lettél volna ám sokkal másabb helyzetben.
Nem bántani akarlak, ne értsd félre. De ne merülj el ebben a bánkódásos mocsárban. Nem törődnek veled? Valószínű kicsit befelé fordultál az események kapcsán. A hugod meg a szerelem és a babavárás kapcsán "új téma" a családban. Ezért érzed úgy, hogy veled nem törődnek.
De attól még szeretnek. Sőt. Szerintem azért nem kérdezgetnek, mert esetleg azt gondolják, fáj neked felidézni ezeket az eseményeket. Ami így is van, nem?
Bontakozz ki. Szárnyalgass egy kicsit. ment el barátnőkkel kirándulni, szórakozni. Vagy csinálj úgy mint az én barátnőm szokott: elővesz egy jó romantikus dvd-t meg egy százas papirzsepit.
A végére elfogy a zsepi meg a búbánat:-)))
és jöhet az újabb szerelem.
De mindenesetre ne gubózz be. Már az is jó, hogy írtál ide és kiírtad magadból egy kicsit a bánatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!