Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mikor beszélünk divateljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor beszélünk divateljegyzésről? Sok ilyen van?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Pl. Berki Krisztián.Kb. minden csaját eljegyezte.valamivel ki kell tűnni.
2012. máj. 12. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
pl.17-18 évesek eljegyzik egymást 1 hónap járás után aztán meg következő hónapban szakítanak
2012. máj. 12. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
2. válaszoló, csak kíváncsiságból, akkor pl ha 19 évesen 1 éves kapcsolat után jegyzik el egymást, akkor az már nem divateljegyzés? csak mert olyan szép sarkított adatokat írtál:)
2012. máj. 12. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az számít annak, amikor úgy jegyzik el egymást, hogy még évekig lehetőségük se lesz házasságra (túl fiatalok, munka nincs, lakás nem lesz egy darabig). Van benne egyfajta feltűnősködés, hogy "X-nek csak barátja/barátnője van, de nekem már vőlegényem/menyasszonyom és hűűű de komolyak vagyunk". Aki igazán biztos önmagában meg a kapcsolatában, az nem csinálja.
2012. máj. 13. 01:25
 5/10 anonim ***** válasza:
3mas direkt írtam ilyen rövid időt és ezt az életkort
2012. máj. 13. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem 16 éves koromba jegyzett el a barátom, akkor voltunk együtt 1 éve, most 3 és fél éve vagyunk együtt, és bár esküvő még nem volt, egyátalán nem divatból jegyzett el, hanem azért mert szeret és azt akarta, hogy örökké együtt legyen ne csak addig, amíg minden tökéletes rózsaszín felhős, és nagyon reméljük is, hogy ez így lesz!
2012. máj. 13. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
6-os kivételek mindig vannak, na de a többségre nem igaz az ami rátok
2012. máj. 13. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
ha nem akarnak belátható időn belül összeházasodni. szerintem rengeteg ilyen van.
2012. máj. 14. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Ó, én már olyat is láttam, h fb-n mindenféle tényleges eljegyzés nélkül azt a kapcsolati cuccot tették ki, h vőlegény, ill. menyasszony...na az mostanában elég "divatos" az olyan mentalitású fiatalok körében. Szerintem meg csak szánalmas...de ha jó nekik...
2012. máj. 15. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:

vááá

volt 1 osztálytársam 2-3 hétig járt mindenkivel és mindenki az igazi volt, aztán 10.ben eljegyezte magát 2 hónap után valakivel szétmentek egy srác miatt és vele is 1 hónap után volt meg az eljegyzés

2012. máj. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!