Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a jeggyűrűd?
Az eljegyzesi gyurum feherarany cirkoniakkal volt 35 ezer korul.
A karikagyuruket orokoltuk dedszuloktol, az enyemet kisebbiteni kell majd es kifenyesitjuk mindkettot.Sima arany gyuruk.
A férfi kb. 80 ezer, a női pár kb. 50 ezer forint - ez utóbbi gyémánt berakással ismerős ékszerésztől :)
de nem a gyűrű ára a fontos...
Kb 10.000 Ft a kettő gyűrű, ezüst középen egy csík van bele vésve belül pedig egymás neveit gravíroztattuk!
16 éves voltam amikor kaptam :)
Komolyan szomorú, hogy az emberi butaság, irigység, vagy ki tudja mi mennyire munkálkodik! Mindenki a kérdésre válaszolt! Mégis mi alapján sikerül nem hasznosnak titulálni a válaszokat?!
Kezdek rájönni, hogy itt az is baj, ha gazdag vagy, az is ha szegény, az is ha boldog, az is ha szomorú....
8 ezer. De csak a páromnak vettem. Jelzés értékkel birt volna, egyszerű, arany gyűrű volt. De akkor már nem is volt az én párom, mint utóbb kiderült .... pafff.
Visszakaptam, és eladtam, pontosabban visszavittem és az eladó lánynak nagyon megtetszett, hát oda adtam neki 3000 ft-ért. Kedves 30as lány, nagyon boldog lett tőle ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!