Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jegyeztek el titeket? Mennyi ideig jártatok előtte?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 17:00
31/39 anonim válasza:
Jó fiatal az átlag, ami egyrész szép dolog, de szerintem azért van böven, akik késöbb házasodnak meg. Mellesleg nyugatabbra egyáltalán nem ritkák a 30 év körüli szingli lányok, szóval nem érdemes szerintem életkorhoz kötni. Inkább a kapcsolat milyensége a fontos. 12-es pl. amit Te leírtál, én a helyedben otthagynám ezt a kapcsolatot. Az élet egyik legfontosabb és legmeghatározóbb dolga a párkapcsolat (az elsö a hit), ha ennyire alul adod, sok szépségtöl fosztod meg Magad és a Párod. 30/F
32/39 anonim válasza:
Valaki kérdezte nem korai-e.
16 évesen jöttem össze párommal, nekem már akkor konkrét elképzeléseim voltak, hogy egy komoly, mély, tartós kapcsolatra vágyok.
Aztán eltelt 5 év, akkor voltam ugye 21 és úgy éreztük, hogy ennek már itt lenne az ideje. 1 éve járok jegyben, talán hamarosan összejön a házasság, lakás, baba téma is és nem bánom! Nekem így a tökéletes.
22/L
33/39 anonim válasza:
24 évesen a 4. évfordulónkon :) 24 nap múlva esküvő :)
34/39 anonim válasza:
Én 34 éves voltam, 4 év után.
Csak, hogy egy kicsit felfelé vigyem az átlagot:)
35/39 anonim válasza:
22 évesen, 1 év után, 23 éves voltam, amikor férjhez mentem.
36/39 anonim válasza:
Árulja már el valaki, hogy a 35-ös válasz miért lett lepontozva 0%-ra??????
Nem én írtam, de ez nem fér a fejembe.
Remélem majd ezt is lepontozza a sok nagyész. Gratulálok!
37/39 anonim válasza:
19 évesen 7 honap után ebböl 3 honapja éltünk együtt azota is együtt vagyunk másfél éve:)
38/39 anonim válasza:
20 voltam,mikor eljegyzett,21 mikor elvett!most 22 vagyok, 30 hetes kismami!ja és 6 éve vagyunk együtt!
39/39 anonim válasza:
19 évesen lettem eljegyezve 4 év együtt járás után. Most vagyok 22 és idén lesz az esküvőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!