Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jegyeztek el titeket? Mennyi ideig jártatok előtte?
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem tudom ki pontoz lefelé,de tényleg befejezhetné.
Látom sokatokat jegyeztek el 20év környékén.Én is ennyi vagyok,mostanában olyan sokszor eszembejut ez.:) De én még várhatok egy ideig.
Mi 5 éve járunk, 4 éve együtt élünk, de még nem volt eljegyzés.
Úgy érzem, kár volt ennyi ideig várni. Az utóbbi időben olyan megszokottá vált a kapcsolatunk, hogy úgy érzem, ha megkér, akár össze is házasodhatunk, semmit nem számít. Ezzel az a baj, hogy annyival jobb lenne úgy házasodni, hogy repesünk az örömtől és alig várjuk. Most már nem számít, csak egy papír, amit aláírunk, semmi több. Hisz semmi nem változik, évek óta ugyanúgy élünk, mint egy házaspár.
Ha valaha más pasim lesz, tuti hogy ha két, max. három év után nincs házasság, akkor hagyom a fenébe az egészet.
23N
12-es:
Hát ez nem hangzik túl jól, gondolom más gondok is vannak a kapcsolatban, ha ilyen lemondóan nyilatkozol. :(
25 evesen jegyeztek el 6 ev jaras es 2 ev egyutteles utan...most mar lassan 3 eve vagyunk hazasok.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!